Friday, December 30, 2011

67 Buffered Earnings

Hello Kitty is cute


Hoho HARI INI. Sesaje nak korek jumlah buffered earning.

Ye la.. DULU KANNNNNN,

Asal ada je blogger update sal buffered earning, mesti ditambahnya perkataan , "BE yang ke 13, yang ke 65 , yang ke 70puluhjuta". Khakahkah.

Memula mase bace entry mase tak paham pape, dalam paleotak mestilah, wah, "Gile kau, 13 running BE??????" *Drool*. Em.. Lepas paham...Kihkih. Rase nak tergelak balik sebab naif sunggoh pikiran newbie saya.


Klik LINK ni terus chek.. EM.. Running BE cume sekoq je.. Dahla slow.. Ais. Tolong la bersyukur sikit. Tak da langsung rasa bersyukur. Dari takdaq langsung baik la ada waima seciput pon.. Ni earning ciput. Muahaha. Sikit-sikit lama-lama jadik bukit..


Cikit jer


Jika dikira-kira taik-untanya, saya pernah mempunyai 67.. 67 Sikit sangat. I bet some other bloggers would have tons of that. Lebih-lebih lagi running BE. Well. This is just for fun yo.


Lil sneak peek.



The worst part is BE saya bukannya jenis tahan lame. Dalam 3 minggu luruh la dia jadi METERED EARNINGS. That's why banyok sangat ex-BE. BE yang paling lame dan paling cemerlang ialah Sanofi Lactacid SS. Oh yang ni memang da bomb! Tapi da lame luruh. Second bes shud be Whisper Overnight SS. Hahaha. Alat-alat perempuan ni memang laku le memandangkan belog ni belog perempuan. Kihkih. Jom Nuffnang sedekahkan BE yang bersifatkan FEMINISM. Tsk.... Sadis smile.


Till here. Salam Jumaat. Chowwww.

5 comments:

aliesha kirana said...

saya pun sudah lama kemarau dari BE. haha. skrg de BE, tp kt blog yg jrg update. chooi!

Ninie said...

fuyoh earning dia mcm ratus2 je tu. hewhewww.. ;D

PinQib said...

@Ninie hahaha.. Ribu-ribuuuu.. ^^

Fiza said...

fiza bru ber blogging ni, huhu
be mcm ade takde, XD

Ardini Humaira said...

dni dah lama tak ada BE.. sobsss... dari last year :'( setengah tahun tak ada

Entry Best!