Thursday, December 15, 2011

Celcom or Maxis


Dunia di Hujung Jari


Line internet lambat macam ciput. Tsk. Kalau gini le kejadahnya, I would never spend my RM5 to subscribe to Celcom broadband daily. *Taip Broadband Yes dan hantar ke 28882 ye kawan-kawan*

Nak antar emel pun lame. Apetah lagi mendonload. I think I should subscribe to Maxis. Erk. Ni semua pikiran hampagas hampes. But seriously. The speed here IS so darn slow dan sangat menguji tahap keimanan.

Ni bukan salah broadband. Ini salah LOKASI. Lokasi ye kawan-kawan. Lagi satu. Mana nak cekauuu broadband lain yang quota 5Gb. Kihkih. Adoi. Sabo lew. This torture will end tomorrow. Sebab ni kan daily. No more subscribing. What a waste of money. RM5 tu boleh anto MMS banyak-banyak kepada sahabat seluruh dunia. Muahaha.

Esok setart layan balik Korean Drama Protect the Boss. *tak habis lagi* Then layan tenet balik 20 DEC ni. Semata-mata mengecek result exam *Wallahuallam- entah apa nak jadi* secara online lepas tu redha kembali.



P/s: Kadang-kadang. Men internet ni pun boleh buat orang muhasabah diri.Sabar itu iman. Kalau tak sabar, maknanye iman tu dan campak ke laut 2%.


Try visiting yu guys dalam keadaan internet yang sangat super selow lambat ciput ini. Jom layan NADA CINTA *bluewk*

Entry Best!