Wednesday, February 23, 2011

Awkward


Hello guys. Assalamualaikum
Qib here. Ni nak cakap. Sorry memanyak. Qib bizi sangat. Series, nak blogwalking tak sempat. Nak buat macam mana esemen datang menimbun macam ombak tsunami. Lagipun aku sekarang da start nak jadi budak baik dah.

Hehe. Okay. Weekends ni kalau free ya ya amat, ill blogwalk. Giler banyak miss update dari korang. Akak Dini pun da bertunang and i havent got the chance congratulating her.

Banyak kot blog aku rindu cintan cintun magi cintan. Nak tulis list satu satu boleh berjela panjang. Yerp, i miss nak kongsi kongsi tuto like i used to do, SATU MASA DULU (cheh macam da beribu aku kongsi tuto yang aku tahu kan?)

Tsk. Till then. Take care. Soley soley, see u on this FRIDAY ^0^
Aniyong!! daebak!


Ps; It does feel awkward writing back here. =_="

SALAM SAYANG

Friday, February 11, 2011

Heliza Helmi dikutuk KAWKAW


Salam, nak tulis entry panas. Aku pun tak tahu orang lain da tahu ke belom. Tapi kesian giler akak IJA. Ni semua pasal status dia tulis malam tadi. Sebenarnya dia niat giler baik. Tapi nak wat camne, dalam dunia ni mesti ada malaun malaun hampeh yang kalau boleh takleh tengok sikit benda benda camni.


Probably because, depa tu jenis yang bukan camtu. Macam kira nak sedapkan hati orang lain. Tapi, sambil sambil tu, mesti kutuk kaw kaw orang lain.


Ha, ni status akak IJA malam tadi. Aku tak join pun komen, juz like jer. Aku kurang sikit. Sebab tau diri bukan alim sangat.


Pastu tetibe, ada sorang malaun bagi komen super pedas. Tapi nasib baik la akak ija da tidoq. Jahat giler mulut. Agak agak ar kan. Macam biol pun ada pi komen macam tuh. Apala dosa akak ija kena kutuk camtu.


Tak habis sampai situ, mai pulak malaun malaun cimpanzi dok kutuk kutuk lagi.



Tapi apa apa pun, aku harap depa ni berubah la. Yer la, dosa ngan ALLAH, ALLAH boleh ampun, dosa ngan manusia, ko yang pergi mintak ampun.


Hehehe. Emo dak??
Sorry kawan kawan. Lately, I have been very busy. With classes, with project and so on. Sebab tu tak dapat nak blogwalking. Tengok ar malam ni sempat ke tak. Kalau singgah pun, ak juz pi singgah shoutbox jer. Nehi komen komen he.

Sunday, February 6, 2011

Current ADDICTION


Ya ALLAH, my goat letih giler. Aku ni dah macam zombie plak sebab tak cukup tido. Yer lah. nak cukupkan korum tido sekarang dah tak buley. Dulu, zaman sekolah menengah aku ni kinda poyo giler,

Zaman tu, tsk. Toksah cakap ar, taim tido dah macam askar wataniah. Asal jer kerling jam jer kalau da pukul 12.30 malam, mesti pergi kat katil, teros pejam mata. Siap pesan lagi kat kawan kawan, kalau ada kejew ke menda ke,

Weh, aku, 12.30 da kena tido weh (-_-")>

Em, kat sini, pukul 6 pun kadang kadang aku tak tido lagi. Memang ar. Memang tempah maut. Yer lah. Orang cakap, tido lewat ni leh pendekkan umo kan. Aku ni, selalu kalau tak tido tengok citer, kalau dak, main internet, kalau dak sebab main games. Em kehidupan yang tak mature walaupun umo da 21 (ASAP) dan kalau ikot kalendar islam pulak dekat dekat 22 tahun dah. Macam mana tuh?


Ops, lari jauh dari tajuk pulak. Sekarang kan, CURRENT ADDICTION ni tengok WE GOT MARRIED.

Giler addicted weh. Hem, macam ko wat milo tak bubuh gule (unless kalau milo 3 in 1) macam tu la tak sedapnye hidop aku sehari kalau tak tengok menda alah ni...


Ahhh, nanti ar aku cite lain pulak pasal WE GOT MARRIED NI, wait for the next entry yoo!!!


PS: BULEH DAK KAWAN KAWAN TOLONG PINQIB, PLEASE ANSWER THE POLL SEBELAH SIDEBAR KIRI. HEHE, Kauorang nak tick jawapan buruk sekalipun, aku takkan taw. PNC


Saturday, February 5, 2011

Selamat Hari Jadi ROOMATE




Hari ni sebenarnya hari jadi roomate saya.

Roomate saya yang paling kecik. Jarang saya tulis pasal dia kat sini kan.

Sebelum terlewat saya nak ucap juga kat sini. Ok, saya sebenarnya da wish da siap siap tru fon. Tapi nak mengisi slot kekosongan blog ni yang jarang berapdate, saya isi la dengan entry special buat roomate tersayang selama satu tahun setengah.


Okey, here it goes,

May this day bring to you all things that make you smile. Happy Birthday!

Wishing you all the great things in life, hope this day will bring you an extra share of all that makes you happiest

Sebenarnya, rasa bersalah gak. Sebab birthday BFF pun sebelum ni, 1/2. But, tak buat special entry. Macam pilih kasih pulak kan. Sorry la BFF. Bukan tak buat. Nanti saya buat special entry kite berenam. Hehe.

ok, Bye

I am alive

Hello kawan kawan.
Ni pinqib. Ha.. Ingat dak lagi. Lama kan pinqib dak online blogging. Jangan wisau meh. Hari ni, saya akan singgah blog korang.

Sebenarnya nye kan, saya ni dok sorang sorang dekat maktab ni. Sebab tiket takda, so haruslah kena balik awal. Saya tak mau ponteng kelas sebab setitik peloh lecturer mengaja tu ibarat satu A dalam exam. So, i wouldnt mind being away from home cepat cepat.

Alhamdulillah. Saya selamat. I arrived safely in KEDAH at 5 am. Seriously. Ops, what i meant tuu, KEDAH = bilik hostel. Am all alone in my room and maybe akan memulakan keje membersih lepas ni.


PENGALAMAN NAIK BAS JENAMA X BUAT PERTAMA KALI???


Seksa mygoat!! I was dying on the bus lol.

Sitting on the last seat, and not knowing that that seat boleh tolak belakang sikit supaya saya akan dapat bersandar selama 2 jam (-_-"), and

my seat was betoi betoi atas tayar bas. LOL. LOYA, giler. Macam saya naik roller coaster, pastu next to me,

snoring man, BUT ok lah, dia punyer snore lembut lembut bayu gitu. Lena la gak.

Ah, sudah sudah. rasa seram sejok ingat.

K ar, chow. Bye bye. Wait for me. N Gong xi fatt choi.. :)

Entry Best!