Saturday, April 23, 2011

Salam Keampunan

Happily ever after.

Kawan-kawan. Sorry lama tak update. Lama tak blogwalking. Aku sibuk. Lagipun, kauorang semua kan tau how addicting blogging can be. Aku cuba elak la sangat-sangat. Aku ni bukan apa. Baru jer jadi guru pelatih. Kalau soksok jadi cekgu, 25 jam sehari insyaallah buleh kot. Lagi pun, dah stat dah aku punye ezam (macam nama orang jer) week .

So di sini nak mintak maaf banyak-banyak. Kalau ada masa lepas exam nanti boleh la. Yer. Ni, cubaan kali ke tiga nak dapat 3.5 ni. Dah letih dah asik dapat cukup-cukup makan jerr. (TT)

Tapi sebelum tu, nak story sikit. Semalam aku pi makan bersama adik beradik tiruan, (kelasmet) pi makan dekat restoren terapung.. Besh yoww. Tak pernah rasa bes macam ni. Yer lah. Imagine yourself macam makan kfc atas air. Macam tu lar besh nyoww.

Aku order nasi goreng special. Memang spesel sioot lar pasal harga nasi murahhhh sepeselll. Siyes. Ni bukan sarcasm. Harga nasi dengan udang sebesar tapak tangan budak lima tahun, ayam nugget seketoi saiz 7 cm, ngan hirisan-hirisan sotong masak sambal memang besh la wa cakap lu.. Lima ringgitttt jewww. Ni memang spesel la.. (lima ploh juta kali repetition disitu kerana agak esksited kawan-kawan !!)

Pastu dapat pulak tour sekeliling restoren ngan boat. Wah. Memang unforgettable experience ever laa korang-korang. Kalau ada map dah boleh jer aku bawak. Lagi pun area kedah jer. Sungai Petani. Yok, orang orang SG PETANI. Muahahaha..


K ar, nanti aku letak la pictas. Ada manyak woo. Tak terletak sebab semua gambar dalam dicam (digital camera) orang. Tsk. nasib la ko tak da kamera sendiri. K ar. Wish me luck. See u all soon.. Assalamualaikum and take care =)



Saturday, April 2, 2011

The SIMS 3 & me!



At last. Dah dapat The Sims 3.
Lama tewww menunggu. Wuwuwuw. Orang cakap penantian satu penyeksaan. Tapi Alhamdulillah, penantian kali ni tak mengecewakan. Thanks kawankawanbaikterbaikk la yang teman shayer pergi beli cd. Tak mahal nyeww. Rm 12 jer. Mahal lagi makan kfc. Bhahaha.

Ok tueww jer. Serious bz. See u soon. Sorry sangat-sangat. Sapa sapa yang jengok, singgah sini, follow sini, nanti chek singgah balik. So sorry yoo. take care =)

Entry Best!