Wednesday, August 10, 2011

Happy 21st Birthday to PINQIB



Al Raqibah binti Rashdi Abraham is officially 21 Today.


Okay.. Salam. Malam ni, tepat pukul 12 am aku di terjahhh.. yehuu. Beserta dengan kek yummylicious dan juga berton-ton hadias. Ohsemm! Thanks everyone. Kumawo sebab jaga saya selama 1 tahun lagi untuk membolehkan body saya cukup besar dan matang lagi untuk berumur 21 tahun. Oh yeah.

Thanks best, besties, bestest =)


Seriously. Yang sadis, since i've changed my previous phone number to the latest one, seemed hanya berapa kerat jer yang wish aku birthday tru fon. Tak macam dulu-dulu. But...... Thanks to FACEBOOK!, i've got lotsa wishes coming and still cominggggggggggggggg owkay!~. Thanks pada sapa yang personally datang jupe aku dan wish saya. Terharu *nangis*


Hadiah, semakin matang. Thanks. Saya dah 21. Saya dah dewasa. I should be treated like an adult, yoooo.. wuhuuuuuuuuuu...

Weeeweiitttt



"thank" SIXES, yang "wish" berthday saya walopon saya tunggu awak.. Huh.. Frustrated. Cheh.. Tape2.. I am matured enough to forgive but not to forgetttt =(


Ps Entry adiah, gambar semua later... Nitesss3


Entry Best!