Saturday, January 14, 2012

Beautiful


Salam...
Good looking not in a handsome way.

Point hari ini:

Orang cakap, mase tengah tengok movie ke drama ke, tengoklah mase para pelakon sedang bercakap. Dan tetiba jadikanlah diri anda rajin teramat dengan mengambil jari telunjuk dan tekan butang pause.....

Mesti korang akan dapat muka awkward ke. Lucu ke. Gampang ke.

Macam ini:



Ni, aku try test atas citer My Girl Friend is Gumiho. Atas watak Park Dong Ju. Eh.. tak dapat-dapat gak. Wahh. Memang No Min Woo ni hensem la. Memang dia ternganga ke, tutup mate ke tetap gojes. Memang lawa la ciptaan Allah yang seorang ni kan? MASYAALLAH.


Layan Gambar! Jum... Ada 2 episod lagi ni nak habis drama ni. Waaaa. Aku letak sikit je gambar. Kalau letak banyak, nanti Justin Bieber merajuk, konon aku curang dengan dia. Muahaha.




Gambar 1
Mase nangis pun lawa. Cry baby please cry for me. Eche

Gambar 2
Sengih separa pun masih lagi lawa. Em..


Gambar 3
Ke-awkward-an yang tidak nampak langsung ke-awkward-an.

5 comments:

SofieyAzwa said...

Gambar first tu yg palin lawak. Sekian

kukuchimachikumi said...

ang ni mmg psiko tau dak...hahaha

izni atiqah said...

sukasukasuka No Min Woo..
dlm cita mygirlfriend is Guminho kan..nsem ;) hee

nabilah_2908 said...

jenuh la kot control muka... :)

Ardini Humaira said...

haha... gambo pempuan yang first tu dni dok heran cemana dia kerutkan dahi dia :D

Entry Best!