Sunday, January 8, 2012

Second Sunday

Assalamualaikum.

Ni dah masuk minggu dua untuk tahun 2012. Semangat untuk belajar masih lagi suam-suam ayaq panas. Tahun lepas, aku duduk memang betul-betul depan pintu kelas. So, merasa le kejap jadi guard pintu, kejap buke kejap tutup pintu.

Tahun ni dok betul-betul depan meja pensyarah. Adoi. Not so comfortable la. Nak bercakap, nak sengih ngan buddies pun takut nau. Aish. Even, nak chek hempon if-and-only-if Justin Bieber texts sms kat I. Muahaha. Memang angan-angan. Tapi tiap kali check, mesti rase, deep stare pensyarah tew. Tsk. Sadist.

Tu, nampak dalam gambar, laptop?? Tu, leptop pensyarah le tu. Ha, giving you'oll clearer view of my seat in class redface.


Pink stuffs and lots of highlighters redface.


I rarely feel sleepy in class. But, once I do, it's so hard to resist the urge to find a bed and accomplish my mission: wondering around in DREAMLAND. Dah dok depan ni, memang yawning ke, terkebil-kebil ke, memang susah der.

REVIEW FOR THE NEW SEAT:

Salin nota (agak susah sebab reflection of the sunray). Diskusi pendek ngan rakan sebelah (senang). Kipas besi di sebelah (refreshing). Life is SOOOOOOOOO wonderful. I'm blessed. Sungguh. Dah dok depan ni, clearer view for the LCD la. Sape tak suke wehhh!!??



Jadual packed do. Tengok ni. Sampai pukul 1700. Exactly at 5.00 pm.


Tapi disebabkan pandai beramahmesra ngan pensyarah. We canceled the two hours PJ and made them into ISLs. Individual Self Learning sessions. (preferably sleeping, mojo)

So, till then. Today got time. So, I'll visit you guys.

5 comments:

Nem0 o0h Nem0 said...

sila study dgn rajin okey.. ;)

PinQib said...

@Nem0 o0h Nem0 tq akak nemo nemo =)

kukuchimachikumi said...

suke la die dok dpn kipas....aq ni...mrase kepanasan berganda duduk kt tengah tu....huhu..dh la econ blakng dh jadi....grrrrrrrr~~~

PinQib said...

@kukuchimachikumi haha.. mu xpe.. boleh tahan... aku... ILLEKK =p

Juliet_iRa~" said...

ahaha..kalo blh smuanya nak ISL!

;P

Entry Best!