Friday, January 6, 2012

Tonton Marathon

Anyyeong *tetiba feeling Miss Korea**

Hee. Awal-awal sem macam ni, keje langsung tak da.. Kekdahnye, aku telah menjalankan gotong royong mengumpul movies, korean variety shows je dari kawan-kawan sekepale dengan aku. Kahkah. Sungguh tidak bermoral.

Adalah dalam 5 hari dok kedah ni, peratusan menghadap laptop memang banyak la dari peratusan hamba berjalan ke hulur ke hilir. Tsk tsk.

Citer-citer yang sedang dan bakal dilayan:

Running man



We got Married Season 2

How I Met your Mother S1,2,6,7





Arghhhh.. Banyakkk aaa.. Adoiiii


Movie, Breaking Dawn pun da layan. Em.. Malam ni nak layan Gantz pulak. Bes dengar kabar citer ni..



Awal-awal sem katekan. So, jom marathon!!!!



4 comments:

kukuchimachikumi said...

marathon la sgt....

FiQa said...

qib!!! dulu2 slalu tgk cite korea yang famous2 jek, artis2 dia pun kenal yang famous and yang tau je, tapi adik2 ore pakat giler korea, cuti aritu pakat dok gler channel 393 tu, pah ko ore ternanti2 cite running man tu!!!!!
hahahahaha, bestttttttt!!!

Juliet_iRa~" said...

wahhhhh....nakkk we got married tu..wuuuuuu..

suka seohyun!!!:)

liyana said...

weewahhhhh..mmg movie marathon die ye..hehe..ni la masenye nk tgok movie..nnti keje dh bnyk xdpt dah..:)

Entry Best!