Tuesday, January 31, 2012

True Facts #2



Yawning is contiguous.

Atau dalam erti kata lainnya, menguap itu adalah berjangkit-jangkit. Kalau rasa nak menguap dalam kelas, pi lari jauh-jauh. Kesian kawan kauorang yang nak belajar nanti jatuh ngantuk sesame mrgreen.



P/s: Aku pun da start rase sikit ngantok tengok gambar orang dok menguap ni. Eh!


6 comments:

aliesha kirana said...

haha. mmg! tgk baby ni, terus rasa nk nguap jugak.

nabilah_2908 said...

hahaha..betul tu..

pernah menyaksikan sediri... :)

A.I said...

kelaka kalo tengok dalam kelas, sorang mnguap pastu yang lain terjangkit2.

aku penah tengok 5 org berjangkit in a time. so funny...

PinQib said...

@A.I wahhh.. ni boleh masuk guiness book of records nii =D

PinQib said...

@aliesha kirana kan kan kan.. Adoi.. ngan gambar pun ter'efek'

Aisumi Chan Kawa'i said...

tgk gambar terus menguap.. kuat betul jangkitan dia :P

Entry Best!