Sunday, January 29, 2012

Tweeting Eh Twitter




My another baby PINK


Jom follow men-follow seperti tari menari.

Haha! Aku sungguh NOOB.

Dok RT artis-artis Selebriti yang tidak kurang sombongnya. Dok RT Justin Bieber memang harom dia nak reply.


So. Meh lew. Kenal kenal ngan kitew (ahaks)!


Follow ME, HERE

p/s: Sape follow blog baby pink ni, nanti owner beliau singgah dan follow balik and drop comment. Malam ni bizi sikit ngan presentation slaid P.Point.


XoXo,
PinQib

7 comments:

amy azuha said...

kiteww dah fllow awk hehe

Ninie said...

hamboii bila abg justin xmo rep tweet dia, br suruh kami follow. fine, fine.. sentap kejap. haha kidding! :D

Anis Athia said...

selamat bertweeter pinqib ^_^
dah follow blog ni, mari la singgoh blog saye..hehehe

mizzkechique said...

wokey, nt aiols polo uols!!

nabilah_2908 said...

baru2 ni sy rajin gak twit2....tp sekarang dah malas...huhu..

kalau masuk pun...suka baca tweet2 orang je..lagi2 artis yg kita minat...kadang2 suka baca quotes2 yg best... ;)

Aisumi Chan Kawa'i said...

welkam to dunia twitter..

Ardini Humaira said...

dni nyer laptop bukak web twitter sangat selow :'( huaaaaaaaaaa

Entry Best!