Tuesday, February 28, 2012

ALLAH tidak pernah ZALIM




[Salam]

InsyaALLAH

Heeaip... Okay. Tak tahu pun tu bahasa menda. Tapi tujuan kitew tules dekat belog kitew sebab kitew happy sangat, ngat ngat ngat! (okay, sapa nak bagi pelempang manje dipersilakan)

Hari ini. Bertarikh 28 Feb. 2012, hari Selasa. Nak cakap sangat. Aku happy. Okay. This may sound crazy cox how come I can be this happy when I have not yet finished my assignments??Ini adalah persoalan ye tuan tuan (especially baby diary, coretan hari tua)...



Jangan lupa sebut ALHAMDULILLAH.


1) Presentation slaid untuk EDU [Ö]

2) Presentation slaid EDU asg. [Ö]

3) Presentation PJ [Ö]

4) Esei ilmiah 12 muka surat [not yet]

5) Encoding & Decoding Hill Cypher Code [not yet]

6) Update portfolio [not yet]

Hoooo.. Jika dilihat.. Ada la jugak sebarang dua yang telah di checked. Alhamdulillah again. Bak kata sahabat ku, Mr Aliff,


Urusan yang ditetapkan oleh ALLAH, tidak pernah zalim kepada kita. So, be positive.


Ayat yang sungguh manis. Memang mendalam maksudnya. Hahah. Memang terkena sungguh atas batang hidung cheq yang tak berapa mancung ni (eh, mancung ke)... But really nice la. Aku rasa bersemangat. Malu sungguh dekat Dia yang selalu jaga kita ni kan.. Takpa..


Malam ni, InsyaALLAH,no more tears sebab tak sanggup nak korbankan waktu tidur semata-mata nak buat esemen. Tsk. Terok kan? Ade ka patot aku nangis sebab nak tahan tidor. Huahua. Buat malu dekat baby kecik-kecik yang boleh berjaga malam tu.


Eh eh... Aku da melalot ni.. K.. Hujung minggu ni, INSYAALLAH aku lawat. Minggu ni bizi memanjang je. Alhamdulillah, bizi tu tanda kita masih mampu mengerjakan suruhan ALLAH. Thank you, ALLAH.k la awak. Kita nak sambung wat kejeww. Jangan nakal-nakal. (Sooryyy sape sape yang singgah kite tak singgah balik.)

No comments:

Entry Best!