Monday, February 6, 2012

Flower Boy Ramyun Shop



Salam..

Hoooo.. Juz nak share je.....


THIS DRAMA IS DAEBAK!!!!


Wah.. Sangat menggoda kalbu. Tak pernah aku tengok HERO 1 dan HERO 2 dua-dua sama hensem dalam mane-mane drama KOREA. Yang ada harus la samada HERO 1 lagi hensem dari HERO 2 atau sebaliknya. Tapi ini, !!! DUA-dua adalah hensem ya kawan-kawan. (penggunaan caps lock secara berlebihan adalah menunjukkan simptom bahagia!)


Ini adalah benar. Aku rasa, tak terlepas satu episod pun hati guwe berbicara, "MasyaALLAH, hensem nya. Hensem nya, hensem nya! (repetition berganda-ganda sepanjang satu jam-untuk setiap episod). Kalau la, ada mamat sehensem itu syok dekat saya, saya pose nazar sebulan! Hehehe. Amin....


Tapi citer ni best. Lawak dan yang paling aku suka tang citer ni ialah heroin dia adalah tidak la bodoh-bodoh lemah gitue. Lagi pun HEROIN tak lawa sangat pun (sedikit kecewa) namun, it shows that this drama is not only about beauty... This is darn good!! Sebab kadang-kadang naik menyampah gak la sebab biasanya, HERO dan HEROIN drama yang dicasted harus lah yang SUPER GORGEOUS. Ex: Full House, You're Beautiful (hehe, lem). So, lepas tengok ini, aku percaya la, there are possibilities, this could happen in reality world. Oh, how I wish...


Synopsis

This romantic comedy deals with “pretty boys,” who with good look and individuality, operate a ramen shop with a lively college girl and experience the happenings of daily life.

Yang Eun Bi is a University student preparing for her civil service exam with the dream of being a high school teacher. She accidentally encounters Cha Chi Soo, an arrogant son of the biggest food conglomerate in Korea. Cha Chi Soo looks cool, confident and fascinates women with his bright smile and pure love. Both of them ends up working at a ramen shop runned by the lazy Choi Kang Hyuk.

Cast (Main Cast)

Jung Il Woo as Cha Chi Soo
Lee Ki Woo as Choi Kang Hyuk
Lee Chung Ah as Yang Eun Bi





RIGHT NOW, I am soooooo into boys with this hair style!!! I love Cha Chi Soo! (Jung II Woo)


Comel



Comeler



Comelest




Gonna continue watching this. Just watched ep 6. Can't wait to finish this!



4 comments:

amy azuha said...

cter korean baruuuu...nak tengokkk!!

Rtp Farra Arisha said...

korean guys is sometimes handsome pssstt!

kukuchimachikumi said...

hehe...sy nk abes dh tgk ni..exvited gila

sya fieqa said...

heroin kurg comel tp best..
hehehe
tbe2 mood nk mkn ramyun
WEE~

Entry Best!