Sunday, February 19, 2012

Hot Gimmick Series





[Salam]


Hehe. Saja aku pos. Buat peringatan diri sendiri. Bank in kan duit. Yey. Impian aku nak beli comic series Hot Gimmick dari Aihara Miki semakin menjadi kenyataan. Alhamdulillah. Haha. Terpaksa berlapar la untuk sebulan.. Habis Rm 60 aku. Takpa. Ini adalah impian selama 5 tahun. Lama tu lima tahun. Sapa yang ada baby pun da besar da baby dia dalam tempoh lima tahun. Da reti berjalan, berlari, bergelak ketawa dengan bebasnya. Kyaaa!! (^^). Happy just by imagining it.

Lauren Hannah Lunde, will you be my daughter?


Akhirnya. Esok, maybe aku akan soh memba bank in dan, in a few days, I'll get my comics ( ini pensyarah BM aku kalau baca ni, mesti beliau cakap, "Menyampah aku", sebab aku tulis rojak. Sorry En. J)


Hehehe. Bukti aku da mail kan kepada pihak Gempakstarz.com. 7 je buah aku beli buat masa sekarang. Sebab nak cukup kan kuota RM 60 sebab harga shipping pun da makan Rm 10 ++. Hehe. Takpa. Series ni ada sampai takat 12 je. Yang lima lebih tu, bile bile aku rasa boring, aku order la cukup kan kuota.. Ye..


I am a Veryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy HAPPY man!


P/S: Memerah otak untuk menyelesaikan tugasan. Sorry tak jengok. Bye..

8 comments:

amy azuha said...

ami ada collection hot gimmick vol 1- 12 hehe jgn jelesss :P..suka sgt azusa wink2 ryoki pun ncem gak even saiko..shinogu? woo nak sgt abg mcm shinogu huhu

Ateyn Bella said...

hot gimmickkk!! aku suko aku suko, hohoho

sugar2 kapas strawberry said...

aloooooo..lauren.awat lah hang ni comei.dah lama tak tgk hello baby

sya fieqa said...

lama dah xbaca komik cmni..
=)

Hashira Yusoff said...

mmg dah peminat tegar ni..smpai sggup berlapar. jgn nyesal sudaee..hihi

ainz said...

sy dah khatam hot gimmick masa matrix lagi..skrang dah matang..tak baca dah komik dari gempak starz..padahal...dlu..suka gile..tiap2 bulan mesti beli.. :D

pearl apple said...

cup..pasni nak pinjam dulu..yeey!!

Anonymous said...

nak order jgk...mcm mne nk order..klu boleh nk full episod dari 1 sampai 12..please contact sy/ sms/whtssp...sy akn call blik..0148330545

Entry Best!