Friday, February 24, 2012

Help Yusra Win




[Salam]


Hee. Kat sini.. Nak MINTA tolong kawan-kawan blogger untuk pakat-pakat mai tolong LIKE gambo kawan saya. Hehe. Cik Yusra ni nak menang baju muslimah. Hee. Baju muslimah ni baju yang menutup aurat. Kalau ampo semua LIKE, dengan ampa-ampa dapat PAHALA sebab tolong kawan saya ni menang dah satu. Satu lagi, dapat pula tolong sebarkan fesyen baju muslimah ni dari fesyen baju yang tahpape. Gituee.. Haa..
Comel ye Cik Yusra ni. Sape nak ngorat sila la ADD dia. Kihkih

***

CARA UNTUK MENGUNDI AINUR YUSRA NABILA:



1) Sila 'LIKE' page KMR dahulu:


http://www.facebook.com/pages/Koleksi-Muslimah-RiZatul/201299639890806?sk=wall

2) Tekan 'LIKE' di link gambar ini:


http://www.facebook.com/photo.php?fbid=357893127564789&set=a.355336751153760.80352.201299639890806&type=3&theater


Arigatou Gozaimasse



1 comment:

Juliet_iRa~" said...

good luck utk kwn pink-ed tu..:D

Entry Best!