Friday, February 24, 2012

Letter of Complaint.



[Salam]


Hubungan aku dan blog. Jauh, tapi dekat



Blog sunyi. Tak berapdate. Malas. Semua ada.

Hikhik. Dasar. People need their own time. Kan kan. So. Here I am. Writing these craps again. Over and over.

So. Semalam, tanpa disengajakan, aku telah mengantar letter of complaint to syarikat Gempakstarz.com. Ececeh. Sungguh macam drama korea, dimana heroin dari syarikat orang kaya, marah company saingan dia. Last-last, hero, anak tauke company itu pun terjatoh hati ngan heroin. Itu adalah impian hati semato-mato.


So back to the story. The main reason why I wrote that letter adalah untuk menyatakan ketidakpuasan hati aku sebagai pengguna yang telah mempurchased kan buku komik mereka, dan telah berbesar hati membank in kan duit sebanyak RM 60 ke akaun Maybank mereka, namun status shopping history aku masih tidak berubah.



STILL STUCK to " UNPAID".



Takpa. takpa. Sabar, sabar yang kepada yang nak tumpang marah tu...Hikhik


Lepas je emelkan semalam. Baru jap tadi, MELISSA, staff Gempakstarz.com kol aku. Hee, Such a nice girl la. Sangat best layan borak ngan dia. Senang cakap, mesra pengguna pembeli. Wahah. Sangat efisyen la sistem depa. I like.. (so, sape nak belajar beli komik ngan aku, meh aku ajo). Lepas diskus, rerupanya, masalah utama status aku tak bertukar adalah disebabkan AKU SENDIRI. Okay. Lem, loser, noob. Semua la.


Kuikui.


Silap nya, aku tak scan aku punye slip payment. So, dia terkeliru la sebab masyok sangat payment depa hari-hari. So.. InsyaALLAH la.. Kalkulasi aku, dalam seminggu ni, adalah buku tu. Can't wait noooo..


Menunggu dengan sabar. InsyaALLAH.. Menjalankan misi blogwalking sambil buat esemen. Apakah?


Ps/ Mood ber-emoticons. Kiyyopta!


4 comments:

Izz Hazwani said...

Uuuuu tak update pun tetap nmpk meriah blog ni

aliesha kirana said...

wohoooo beli komik gempakstarz smpai 60 henggett! wohooooo! (kagum)

sugar2 kapas strawberry said...

nasib dia layan.kalau yg tak layang mmg sakit hati..best services :)

Juliet_iRa~" said...

ptt pon..slh sndri la ni..;p

lain kali jgn lupa scan ye...suka komik ea...:)

Entry Best!