Wednesday, February 15, 2012

Noobie Simmer





ASSALAMUALAIKUM.....Konichiwa! (MOOD: Happy. CURRENTLY: Listening to Shayne's-Story (very lovely song))



Hoho.. Aku baru start main Sims Social dekat FB. Okay la. Takda la rasa nak nak main tu hari hari. Baru je masuk LEVEL 7. Such a noobie. Haha.. Sebab main pun sebab laptop aku akan hang sebab sims game aku asyik makan memory grafik aku. Haish. Stress pun ada. Ye la. Lagi lagi sekarang baru je bayo broadband. Oh. Sorga sungguh. Hari hari pun layan youtube. Heeeeeee. Elaun baru masuk katakan. Tapi kali ini, Ipg aku ada probs sikit. Amaun sebanyak 4K ++ tu depa hanya masukkan 2K++.. Takpa.takpa. Sikit sikit, pasni pihak kewangan Ipg tolong topupkan balik la. Heee. Masuk lagi.. Insyaallah. Alhamdulillah..

***


Presenting My sims

VICTORIA!!!


I am soooo into this boot-ty styles! So edgy and Schick!! Hoho.. Ini adalah sims aku. Quite cute kan?? Isn't she?



Detail Sims aku:

Name: Victoria Collins

Personality : Geek

Favorite color: Pink

Job: Freelance Writer

Status: Seeking the right guy (ececeh, ini aku tambah)

Complexes: Scar on her right cheek

Hobbies: Playing Guitar and Eating snacks


Aku cadang nak tambah benda comel lagi. Nak kaler rambot pink. haha. Although I am a blondie (menyampah!!) tapi da alang-alang ada pink ni, memang la aku sauk yang pink. Idok gitu? Tak sah la, kata, pinkqib- (memandai mandai).. Okay aku mengarot disitu. Penangan esaimen banyak dan soul badan yang tak ingin bergerak untuk bekerja. Jadi yang merana adalah tuan empunya badan yang memang hampir ke tahap meroyan! (-__-")


***



Hoo. Rumah dibawah adalah berharga 29K.. Orang lain da beratus ratus K. Apo nak buat.. Gonna build more rooms, add more furnitures, do more blabla blabla. One day.. Tu pon kalau aku masih bersemangat nak main.. Haha. entah entah jadi macam game Cafe Life and Mall World. Da berzaman aku tak check. Hapus sudah semangat membara to expand business. Muahaha! Agak-agak da berkulat ke belom kek/ pie aku???


Rumah den yang sekangkang kera



P/s: Esok aku try BW. Sekarang banyak esaimen. Letih dok collect sources je. Letih tahu. Ni la fes time aku rasa hopeless nak buat esaimen.. Sabar hati, 2 tahun je lagi.

P/s: Esok perarakan sempena Hari Maulidur Rasul hari itu. Yay. Da lama kot aku tak buat. Kali terakhir masa dekat MRSM. Adalah lebih kurang 5 tahun yang lepas.


K. Thanks Bye


6 comments:

amy azuha said...

hehe welcome2..nnty msty ketagih nak men..rumah ami tgh renovate skg tapi sila dtg jenguk2 yea qib! :P

sugar2 kapas strawberry said...

stress main bnda ni

wanabee said...

salam , 1st komen kat blog ni..
aha ! comel je main sims ..
dulu main jugak..lepastu dah delete..
sebab ada problem ..tiba2 semua barang2 kat rumah hilang..nak kena buat baru..FFFFUUUU... dah beriban penat2 kumpul tiba2 jadi mcm tu ...
sobs sobs

aliesha kirana said...

haha. lama gilaaa xmain game kt fb. tingin nk main sim ni, tp malass nak godek. keh3

Aisumi Chan Kawa'i said...

dulu zaman study sangguo xtido sbb nak main game sim ni kat pc.. skrg dah susah nk cti cd.. main on9 xbest.. hheehee

nabilah_2908 said...

haha...dek kerana sims ni...sy buat akaun FB baru...hanya tuk games...

main Sims juga..huhu.. :)

Entry Best!