Tuesday, February 7, 2012

Si Comel IU (아이유)




Hoh. Aku sangat malas nak tengok blog. Malas nak semuanya. I still couldn't get used to having so much course works in a time. Solusi- Buat derk??

Apekah....Memang kerja gile. Sometimes, I do think of doing that. Sila bayangkan, apabila semua kawan coursemate anto esaimen, kita wat muke toya and selamber cakap tak siap. And surprisingly, lecturer tak marah. Oh my.......

Sungguh heaven. Tadi saya cek (ini bukan cheque)... adalah keywords IU pictures. Hee.. IU ni comel.. Sapo tak nak tengok kan. Hooo. Kali ini, aku juz nak letak gambar semato. Hadiah buat readers yang key-in keyword 'IU pictures'.... Malas nak apo dah... eh... Harap-harap penyakit M tahap 3 ini dapat diubati soon!!!! Arigatou! KTHXBYE =p

P/s:

Sorry kawan-kawan. Saya tak jengok blog ampa. nanti saya jengok. muahaha.. eh ehe he ... Dok ralit sangat tengok citer FLOWER BOY, saya jadi malas nak online...

Pastu, I am sooooo happy! (nomoo-nomoo choawaaa with my Diet Program progression. Alhamdulillah. It's working and I am putting faith on it. Thank you ALLAH. Alhamdulillah..


So... Just chekidout IU's Pictures!!! Alolooo, tomei-tomei nyeeww dieeew!

Cute in hanbok



Her hair looks good, duh?



Sexy in a cute way



Dangerous glare


Cute Selca (self-camera)


IU's back... Er.. Do I look like, somewhat a pervert??? Kyaaaaa

Elegant


8 comments:

sya fieqa said...

aq nimat IU sejak tgk dy blakon dlm Dream High..
so cute!
^^

fany wany said...

IU comel gilosssss!
suara pun sodappppp :D

Juliet_iRa~" said...

amboii ralit tgk drama korean ek?;p

hee banyak tu gambar IU..comel2 belaka..heee :)..apsal dia ni cute sgt ek?heee

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai plak suker baby seohyun auwww maybe sebab dia pure kot

nuyui a.k.a miss YUI said...

comel aje gadis ini.

saharinasaharudin said...

IU mmg comelss :)

maCy said...

hik2. harap comel cmtu. ki2

thx syg sempat singgah dlm bz2 :)

WanNur Nadia said...

x minat IU..minat taeyeon SNSD..taeyeon padan dgn wooyoung ..not with IU ok..hewhewhew

Entry Best!