Thursday, February 16, 2012

TELOR REBUS BABY W





Hoho.. Maksu buat GA. Entah la.. Saya tak tahu qualified ke tak. Tapi kalau dapat adiah buku tu pon bes gak Maksu (hadiah adalah sebuah buku coretan Maksu bertajuk Ana Tersesat di Lembah Hanuman) . Boleh kasi adiah sama sepupu cilik saya, Miftahul Jannah. Dia baru masuk tahun 1. Hehe. Budak tu da pandai pun membaca..

Eheh.. Sebenarnya, entry ni ditulis bg menjawab soalan Maksu..

Soalan:

Ambil telur, letak dalam bekas bulat-bulat tu, ada kat dapur tu, lepas tu letak atas api, lepas tu tunggu telur tu keras, lepas tu... eh!! kena letak air! Apakah nama masakan itu?????? - cilok dari blog Maksu. Hehe

Jawapan :

Baby W suka sangat kalau Maksu masak kan dia TELOR REBUS . hehe. Sapa la tak suka telor rebus. Sedap tahu. Lebih lebih lagi kalau masak separoh. Slurppp..

Okay. Tu je. Tq Maksu. Happy day.


P/s: Klik sini untuk ke blog, Maksu, friendly blogger.



4 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

akak suka telur separuh masak..



p/s: rsnya pinqib dah penah singgah blog akak dulu..akak pon dh folo pinqib lama dahulu

nuyui a.k.a miss YUI said...

tgk gmbr tu comel sgt..suka2 telur spruh msk..

Mak Su said...

yea!! pinqib adalah pemenang! emelkan nama penuh alamat poskod ke ceritakosong@gmail.com :)

NIZAM said...

comel sampai nak mkn pun terasa syg. (^__^)

Entry Best!