Wednesday, March 7, 2012

Fan Girl





One question ever!!

Relevankah gadis umur 22 tahun untuk meminati Kpop?? Waima Justin Bieber?

This kept me wondering for sooooo LONG. Umur aku, tahun ini bakal menginjak 22 tahun. Bila difikir-fikir balik macam tak kena pulak gayanya jadi fan girl ni. Hehehe.

Minat dengan idol-idol Kpop. Uishh. Aku ni pangkat Unnie/ noona je ngan idols ni. Lelebih lagi la Justin Bieber. Umur beliau baru je pucuk jagung 18 tahun. Aku ni.. 18 tahun tu, empat tahun lepas. Em…. Nak minat lelebih mula la rasa malu.


But…. I love CNBLUE. I love Yonghwa. I love SNSD… I love JB.. I love BigBang. I love Lyn. Eh ehe.. Banyak pulak list I love ni…



Kenkadang. Pergi dekat allkpop.com. Tengok, jengok jengok dunia Kpop. Kadang-kadang pi JustinBieberzone.com. Terintai-intai perkembangan terbaru abe Jb kito. Hahaa. Nak gelak sembunyi sembunyi je.



Raqibah!!! You are 21 going 22 now.



Wajar atau tidak wajar. Em.. At least.. I am not scared of AGING.. Guess so. Tapi untuk lepaskan cinta mendalam terhadap dua benda utama ini which are Kpop and JB, maybe kinda hard.. For now… Lelama lepas jadi cekgu tetap.. Em mungkin aku dah takdak masa nak layan benda ni.. Dua tahun lagi tu…. Maybe plus-plus years lagi…. KuiKui.. Amek masa kot…InsyaALLAH..

When the time comes. Agak-agak nak layan nasyid la pulak.. Series.

SO. Nikmati la dunia KPOP dan peluang menjadi Belieber ni sementara masih ada ni.. smile



4 comments:

Hashira Yusoff said...

eceh.. sbnarnya nak jadi fan artist kne ikut umur ke? x kn.. juz lyan slagi artist tu dpt hiburkan kita. chewah! :P

saya minat maher zain. awk?

rafiq said...

tak payah nak pk sngat dah.. masa untuk kawin dah tu...hehe

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

ai yg 3 series pow still terkinja2 yong oppa...dush oppa la khen asyik mamat tue punya la pucuk muda gituew auwww...x per yg penting minat x kira umur k...mudanyer uolssss

NIZAM said...

lagu sedap dengar je. kpop tu utk remaja je ke? ala, mana aci. pedulik hape, layan je kpop tu. br nampak remaja belia gitu. ahaks.

Entry Best!