Friday, March 2, 2012

Menu Buka Puasa

[Salam]


Masa kami sampai, takda langsung orang.. Fuuuuuuu(bunyi angin)


Hari ini (1/3), aku ngan kawan-kawan sejati, sekelas, (hanya seberapa je pose) pose. Pergi makan untuk berbuka dekat RADIX fried Chicken (hoho.. Need protein sometimes).. Suka suka dapat makan ayam. Yang paling best dekat radix opkos la mashed potato die. Haha.

Alang-alang keluar ni terus check baki duit.. Alhamdulillah. Elaun fasa ke-2 da masuk. Tak mo sentuh takmo sentuh. Ada duit gi. Hari ini aku tak debit pon..

InsyaALLAH. Nanti nak beli buku sambungan HOT GIMMICK baru la aku keluarkan .. Harus koooo…Keukeukeu...

Lately, pulak.. Selera aku memang demand. Adekah sebab diet itu? Makan kuetioe tak habes. Makan mee tak habes.. Makan ayaq tak habes (ni bukan sebab diet, tapi tak sedap). Haha. Rugi sih duit aku. Takpe… Len kali aku kena belajar kawal napsu membeli belah makanan tu. Pantang Nampak sedap beli. Tapi habesnye idok. Yang habis, NASI, AYAM… Haha.. Perfect combo untuk meruinkan lagi Program Diet saya.

Tsk.. Lets pics do the TALKING. Need to sleep now. Alhamdulillah. Esemen elektif da siap pon anto tadi. Esok berperang untuk esemen lain.. hahah. See u guys tomorrow. Letih letih.


Edit biar jerawat, tahi lalat sumer hilang. Baru lawa. Bahahaha



Set Chicken Rice. Rm 10.35.. Tak silap. Okay. Not bad.



The sauce. Sedap lagi jenama kehepsi…Model belakang tidak berbayo. =p


Ayaq. Nak kata bergas, tak bergas. Juz nize.


The soup, juz regular chicken soup with lotsa shallots


Burpppppp.. Mase ni kitew dah tenyang, kawan-kawan






P/s: Esok sambung citer jalan-jalan lepas stress. Hohoi… Blogwalking jugak. Siyesli.. Corycorycupkecupke


Ps: Tolong LIKE pic kawan kite ni. Please. Dia nak menang baju muslimahhhhhhhh!!! Arigatou kawan kawan (^-^)> heheh. Wat muke comel



5 comments:

Aisumi Chan Kawa'i said...

syioknya makan ^_^

Anonymous said...

haha dan agi tu..
ptot la cmey pic aku..edit tu..
hehe mentang2 pdai amik gmbar skrang ni..hihi..anyway good job, nice pics

miss rainbow

nabilah_2908 said...

sedap nampak nasi ayam tu..

tk pernh try lagi makan kt sini... :)

nabilah_2908 said...

ok..dah like picture kawan kamu... moga berjaya..!! :)

FiQa said...

waaa...Radix!!!

da lame tak makan sini...

sedap la jgk kan, ok la...


:)

pliz jgn membazir..heheheh

Entry Best!