Thursday, March 8, 2012

Shushi Freak



[Salam]

Now I knew how women would feel if they gain a kilo/ 500 g or whatsoeva after consuming things.

Speaking of weight, after been practicing this whole Diet Program Thing, I have this kind of obsession which is, trying to check whether I gain something or lose something (this is so not gonna happen XD) after taking meals. So.. Everytime after meal, harus menarik weigher dan menimbang berat.

So. Now. Berat ku menjadi YOYO. Hoho. Kenkadang naik sekilo. Kenkadang turun sekilo. Alhamdulillah. I (not so proud) have lost approximately 9 kilo. Tapi disebabkan berat badan main YOYO dengan aku. Maka, harus la berat itu ditambah dengan -1. Oh. Sungguh memaparkan ciri-ciri cikgu Matematik. (kachinggg)

Jadi kalau dia naik 1kg ke 2 kg. Aku kecewa tu takde la mendalam. Kira releks je cox I know, berat tu akan hilang jugak paspasni dalam 2/3 hari. Berat ayaq katokan.. Heuheu (^-^) *kiut-la-konon*

Heuheu. InsyaALLAH. Lepas cuti bukak ni. Aku kena disipelin. Disepelin ngan aku tak ngam kau… Mana nak ngam.

Hari hari terpengaruh dengan pemikiran kenkonon nak jadi minah Japanese yang memakan sushi dengan satu suapan je (ni fahaman kolot aku dok sebarkan kat kawan-kawan aku yang makan sushi bite by bite) Sebenarnya memang guwe tak leh nak sabar nak ngap one whole sushi into my mouth.. Em… So mouthwatering.

Bes bes bes. Saya suke sushi. Awak bagaimana?

Hehe. Dalam minggu ini. Adalah 4 kali aku makan sushi. Oh.. Bes unagi. Bes abalone. Bes baby sotong. (these are types of sushi). Memakan nasi itu ibarat hobi je. Arghhh.. Sorry cik tubuh badan.

So.. Niat sebenarnya adalah… nak kasi tahu kita buat kepala baru untuk baby Pink. Amacam comel dak? Sila kasi komen…

Em.. Then.. Nak ngadu.. Sistem coding tu memang menyampah la. Sekarang nak ping blog pun sosaahhhhh!!

PS/ OFF TO KELANTAN TONIGHT. SEE U IN A WEEK. MUCH©, Qib

What is this?



2 comments:

d_LA said...

serius x pnh mkn sushi, xtaw rs camne tp suke tgk org korea@jepun mkn..hehe..perut sy ni perut kg, sehari wajib mkn nasi..huhu..
header cun, tetibe rs dh lm x tkr kepala baru..

lieya orange M.I. said...

susah nak telan sushi kecuali octopus...
teringin sangaattt :D

Entry Best!