Monday, April 16, 2012

Approving





[Salam]

Thanks pada sapa sapa yang singgah.. I have fulfilled my promise. Kannn



So.. At last.. dari entry ini, akhirnya aku telah membuat keputusan untuk mengaprove friend request dari anak murid ku. Setelah berfikir berkali kali. Sedangkan Cikgu sekolah dulu yang add aku pon aku tak approve, (-_-")

Untuk kali ini, aku approve.

Bukan ape, I think I should be more discreet memandangkan, aku sendiri bukanlah aktif sangat bersosial. Sedangkan blog pun, takde orang tahu (except my sis).. Malu weh malu.
InsyaALLAH..

Hanya beberapa request je yang aku approve. Yang lain still bo layan. Hahaha.. **aku bukan suka ngat approve sesiapa tak kenal** Mana tahu ade stalker terhebat dok stalk aku. Ehh.. Perasan je kau ni.

So.. Dear anak murids (if you are reading this, in case; cox I put my blog link at my profile info)

Jangan la ampa

  1. Rasa cikgu gedik kalau cikgu letak/ share video sal artis korea/ Justin Bieber ke ape ape ke. Cikgu bukan nak menyeru korang jadi addicted ngan depa ni..
  2. Rasa cikgu childish sebab letak gambar baby/ katon/ hello kitty/ elmo ke barbie ke as Profile picture sebab cikgu taknak la over expose kan diri cikgu yang serba popular ni. Ehhh... Melampau kau... Ewah.
  3. Rasa cikgu syok sendiri apabila post status berbunyi emo ke gedik ke (ni InsyaALLAH takde)
  4. Rasa menyampah pulak kalau cikgu tak layan komen ampa ke, post ampe ke (kalau ada.. Hahah) sebab cikgu pon jejarang je bukak FB.

Cukup dah.. Agak nye la.. Tq.

4 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

x per letak jer
sbb ituew la diri sebenar rite

Fatty said...

Running man ep90.. dah keluarrrrrr

Rara Nasiha said...

arghh, dilemma sungguh kan kalau anak-anak murid add. rasa macam terbatas.

Mya Amira said...

Hehe.. rasa macam nak post sesuatu rasa cm fikir 44 kali.
tp biarlah, siapa suruh add, haha :D

Entry Best!