Friday, April 27, 2012

At last (Part 4)






Salam


Keukeukeu... Omey omey

At last.. (seperti sebelum sebelumnya, entry berunsur 'At last' ni adalah entry yang menggambarkan kegembiraan owner blog. (kompilasi kegembiraan tuan punye blog (-_-") -- 1 | 2 |3 So kali ni tuan punye blog gembira sangat sebab ... esaimen bertulis semua da siap diantar. Ye la.. Tak stress macam mane tuan punye blog.. Hari kena anto esaimen tido pukul 4.. Hari sebelum kena anta esaimen tido pukul 11. Haha. Nampak sangat tuan blog buat keje last minute. Ape ape pun. Alhamdulillah. Semua da siap. Cume tinggal kena buat portfolio satu dua.. Gitu la.. (exam 3 minggu lagi sape nak jawab??)

So far.. Benda yang aku rajin sangat buat sampai dok teringat ingat ialah dok main Life Quest 2. Adoi. It's juz too similar to The Sims which I used to play. Yang bezanya, LQ2 ni lebih cepat and juz dalam 2 dimension.. Beza sangat la dengan The Sims yang dalam 3D.. Aku da stop kot main The Sims. Lame. Tak pecaya pulak, game yang aku dok main sampai addicted tu boleh je aku stop senang senang. Agak agak... Kalau aku smoke, senang tak nak berenti? *eh.. Ini cuma ilusi. Aku tak berniat langsung pun nak merokok. Buang duit*


Okay.. Lepas itu.. Nak cerita.. Kisah aku pi taiping. There are so many to tell. Juz dont know how to write em je dalam satu entry. Nak buat entries, pasal satu benda... It's juz not me. So... Tengok la macam mana. Hehe..

So.. Aku cadang nak update 4 entries ari ni. Haha. Kalau ade orang bace.. Muntah pun muntah la.. Bio le.. Nak kasi semua dendam rindu terurai... Sape nak soh singgah.. Drop la LINK ande... Eh..

1 comment:

kukuchimachikumi said...

yeah..update psai taiping..the best sweet escape ever....:)

Entry Best!