Monday, April 16, 2012

Breakfast #2



[salam]

(perisa grape je tinggal. Yang green apple, sudah lama dihirup.. Sandewich sudah masok perot.. Yumms)

Hari ini kitew breakfast ngan dua keping roti yang ditangkup untuk menjadi sandewich.. Pastu sebotol dua botol VITAGEN! Heee. Jangan risau kawan-kawan. Saya tidak bertukar kepada addict. Dua botol tu.. Bagus... bagus for digestion.. oh paham paham la.. Kawan-kawan. Bukan nak eksen ngan semua orang beli dua botol perise grape and green apple. Eh.. Nak tunjuk kitew banyak duit ke ape... (vitagen HANYA rm 1 for each bottle)

Pastu dalam ati nak beli... Kek moist.. Emmm.. Pikir kite memang ade duit. Tapi sebab kan on diet.. Maka, nak cari sharing partner tak dapat.. Jadi kansel.. Ohahahah.. Napsuuuuuuuu semato... Lagi pon.... Em... Nak ngaku malu... Kita break promise ngan diri kite.... Kita hantam kehepsi semalam.. Waaaaa.. Nak nangis.. hahahah.. !!!!

Soo.. Kena tahan napsuuu.. (napsu membutoooooo sepanjang maso)... So diharap hari ini... Dapat la ku tahan diri dari.. Ceh.. Tetiba rasa macam werewolf pulak... Takot tak dapat kawal diri gitueww...

K... Thanksbye .. Sape nak soh lawat blog dia.. Drop la komen link (if anyone does want that..... ) Oh well!

(entry menggunakan kata ganti nama diri-mengadewww)

5 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

sedap ai suker
but sini x der vitagen ngeee

Aliesha Kirana said...

wah! sarapan yg sihat. heeee. AK makan roti coklat saja. tp 2 ketul. kah3!

kLiPKeRt@sPiNk said...

meh sebotol vitagen tu..

dah lame dh ni x minum kultur hidup~~~

saya_arief said...

vitagen..
bagus untuk kesihatann.
:)

nabilah_2908 said...

haha..sungguh2 nak diet ye.. :)

ala..anggap je la makan KFC tu sebagai reward setelah beberapa lama men'diet kan diri... ;)

Entry Best!