Friday, May 18, 2012

Barney and Robin get Married?



Sapa suke tengok HOW I MET YOUR MOTHER ANGKAT TANGAN??

Robin and Barney <3

Heheh. Saya! Saya ! Saya!

Saya sukeeee giler. Haha. Nangis dan bergelak ketawa bersama sama dari season 1 hingga season 7. Mekasih la pada ekin sebab donload. Saranghae ekin.. comel ngat! Tq.


Yang paling nangis adalah masa episod papa marshall, marvin, passed away. Heuheu.. Nangis ngongoiii!

Satu lagi part Robin tetap tak leh jadi mother. Sebab dia tak leh ngandung. Tu jugak nangis..

Sapa yang tak tengok, memang tak paham dan tak tahu la.


Tapi saya sangat recommend tengok la drama ni. Drama gini lagi bagus la ampa layan dari dok layan citer bersiri melayu tahpape pasal bercinta politik konflik. Hehe. Ops… Sebab aku dah lama tak layan mana mana Malay dramas waima movies skalipon..

Nampak poyo kan awak ni..

Hahah. Sorry to say but, tapi dengan tengok Eng. Dramas/ movies, memang sangat sangat membantu la dari aspek kemahiran lisan ampa dalam Eng. Ampa tak payah takot dah nak buat listening test dalam MUET. Ampa boleh tengok movie tanpa subtitles dan manyakkkk lagi fuuuyohhhh.! (campaign time!) Siyes. Bukan nak menjatuhkan martabat bahasa kita, tapi sekarang banyak sangat citer yang takda motif. Genre pulak sama. Em.. Bored to death. Apa apa ponn… Sapa nak layan HIMYM boleh la try p donload.., atau subscribe channel ke (kalau ade dkat astro) ataupon…kalau yang taknakkk suke hatiii jang la.. no force……emm. Bye

My wish and everyone else watching this is of course to know who is the MOTHER of Ted's kids.

And to see BARNEY and ROBIN finally getting married!

image

Robin getting ready

image
The groom

So.. Waiting.. Baru nak abeskan s7. S8 more to come!

Links:
Robin and Barney get married! Link 1/ Link 2/ Link 3

p/s Walopon fiction semato... den layan jo..


2 comments:

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

omg jakun x pernah tgk langsung la...nk cari nak DL la

yaya said...

alalala...comey jek qib ni.. hihi.. qib, meh join layan new girl pulak! haritu ade amek tak skali kat hardisk tu?? ekin dh donlod ahbis dh new girlll..hihihi

Entry Best!