Thursday, May 17, 2012

Jom Tukar DP Facebook!



'

Gambar hiasan semato


Kempen Mogok Lapar Banduan Palestin,

Aku pon da join. Ni la yang mampu aku buat. Nak pergi sana pun da tak mampu. InsyaALLAH.. Aku tak tahu, me, joining this whole campaign thing would bring huge impact ke tak. Tapi at least ada la sikit contribution.

Apa itu KEMPEN MOGOK LAPAR BANDUAN PALESTIN? *klik


Cara nye senang sahaja untuk tolong saudara saudara islam kita dekat Palestin. Juz tukarkan Default Pic korang macam gambar yang dekat bawah ni. Gambar boleh di copy terus dari website SozCyili.



Pelbagai lagi gambar yang dah ready cropped. Amek je.. SINI

I know i know.

Mesti pasni yang bace akan soksek soksek cakap:

Eleh.. Nak tolong palestin kunun. Tapi dok FB je ari ari.

Fb tu bukan duit Israel ke.

Hello??

This is what we call THE POWER OF MEDIA.

Zaman serba canggih ni, kena la gune akal sikit nak menentang depa. All is fair in love and war is bullshit *sorry*. Kalau ade juga yang fikir, senang je lawan perang.. Semua tu tak leh pakai. Sapa berani? Takda! Takda pon weh. Dah berapa tahun saudara kita dalam genggaman kaum kafir laknatullah tu? Tak de pon kite anta rombongan perang nak lawan. Takda. Semua menikus. Yes.. depa berseorangan di medan perang secara fizikal. Tapi dalam iman, depa bersama ALLAH..

Aku tahu satu hari nanti, Palestin will be free . Itu memang sudah janji ALLAH. InsyaALLAH!

1 comment:

Elysa Sofia said...

sedih mengenangkan nasib mereka kat sana.kita kat sini aman damai dan mereka....:'(

Entry Best!