Friday, May 18, 2012

Kpop Songs


These are few songs that I already downloaded and frequently listening to and would love to share with you guys. Yang paling best would be MAMA by EXO-K la..

Ni video. Sapa nak layan layan. Nak dengar sajo pong boleh! ~


VENUS BY HELLO VENUS


Hello venus.. Omel omel semua


Ni lagu oleh HELLO VENUS. Baru je debuted this early May. Hee. Lagi ni catchy and cute. Dan ada seorang yang rambut macam kaler emerald blue tu macam muke Agnes Monica.



MAMA BY EXO-K



hensem bukan sebarang hensem. sore sedap sorang sorang ni.



Lagu MAMA by EXO-K ! Bes sangat! Lain dari yang lain. Memula tengok terus goosebump. Hohoi.~~




GOODBYE BABY BY MISS A

Seksiiiii

Ni lagu lama from Miss A. Tapi currently sangat IN ngan aku sangat! Hee. Lagu ni aku layan pon sebab it makes everyone who's listening to it wanna danceeee like crazeyh! and sebab ade suzy yang comel~



K. tu jhe.. Haha.. No motip.. goodnyete.


2 comments:

liyana said...

encemnye encemnyaaa...uwaaaaaa..hehehehhe..nape la dorg ni comel dan encem sgtt ha... dah lame xlayan cite korea sbb bz study..cuti ni akan di manfaatkan untk menonton cerita korea..yeayyy :p

amy azuha said...

tue dia peminat korae yg tegar hehe

Entry Best!