Monday, May 7, 2012

Sakit itu Ujian


Time is gold, babe


In 8 days, am gonna sit for my final semester exam.

Feeling nervous?

Uh uh.

Just dont know.


Macam rasa nak give up. Ye la kan. Every sem struggled hard. But bile result kuar. Em.. Rasa macam tak berbaloi je pointer. Tidak teruk. Tapi tidak juga nice.


Feel like crying.

Em... Giving up is totally not my way. Em..

Sekarang cuba rajin kan diri bukak buku.. Tak payah la nak layan sedih cik qib woi..

Pointer tinggi atau tak. Belakang kira. Istiqamah. Redho.


Kalau buku pun tak bace. Tak payah la nak rase sedih semua. Not worth itttt!

Hee. Kadang-kadang kegagalan tu satu ujian. Ujian dari NYA. Sapa la kita nak rasa merajuk sampai nak give give up semua. (peringatan untuk diri). Ade la ALLAH nak bagi kita sikit ujian. Lepas dia bagi nikmat semua dekat kita. Nikmat kite sendiri tak perasan.

Nikmat kelapangan waktu, kesihatan dan semua la.. Wallahualam..


Ape ape pun. Sorry lama tak mengapdate. Nak kata busy, tak busy pong. Saje buat buat busy.
Wish me luck and I hope I can break someone’s leg later (JK) =p

Oppa. Bussunmariya?


4 comments:

FiQa said...

GUD LUCK QIB!!!


chaiyokk3!!

:)

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

don't give up uols
fighting & ganbare ne

[z@ck] said...

good luck dear.jgn pernah mengalah.god has better plan for you.mungkin kali ni dapat result lagi elok. yg penting, jgn putus asa =)

Hashira Yusoff said...

good luck! buat yg terbaik tau. :)

Entry Best!