Saturday, June 23, 2012

Alhamdulillah #2




Alhamdulillah.

Tengok gambar. Apa gambar tulis..

Alhamdulillah. Memikirkan kesalahan aku yang tersalah jawab aritu.. For 4 weeks, I have been living in terror.. Setiap kali aku dengar budak junior cakap batch depa fail ke apa, teros darah naik weh. Dup dap dup dap tu, toksah cakap waaa. Takot woooooooo.. Siyes. Macam nak jumpa ex boyfriend je feeling tu.

AKU TAK PAYAH KENA REPEAT WOIIIIIIII!~ Alhamdulillah!!!

Alhamdulillah.

Membaca gambar itu perasaan aku, lega sangat rasanya. Feeling dah habis buat PhD gitu.. Haa. Over kau. Memang kot. Sebulan aku hidup dalam ketakutan.. Sapa tak rase nak over memang abnormal la.. Adoi.. Hidup macam refugee dah aku kau tahu. Kau mana tahu. Dok layan KPoP pun aku boleh rasa dupdap dupdap. Haha. Tsk.. Em. Apa apa pun 행복해. Haha. Maksud hangul tu ‘aku sangat happy’. Boleh lah perasan nak korea korea gitu. Dah ada Google Translate. Hahahah. Alhamdulillah. Tq Google.

Alhamdulillah. Dan… di pagi hari ini aku akan menyambung misi menghabiskan menonton Iris dan juga Hana Kimi. Cheh..

Alhamdulillah Ya ALLAH. Tq sangat. Saya akan berusaha lagi belajar dan juga istiqamah sikap dan amalan saya. InsyaALLAH. A great start to a new semester. Haha.. minggu depan dah start amalan belajar secara serius kot. Da takda la aku nak membunuh waktu tengok Kdramas/ Jdramas dan tido semato. Dah ada presentations dan juga homework dah. Yey me.. (adakah aku berpura-pura). Apa apa pon.. I am happy dan Im gonna treat people around me nicely today. (only today?) nah.. everyday.

K. Good mowning. And have a nice day!~

Moi ©



1 comment:

Sya Zu said...

Alhamdulillah..
^^

Entry Best!