Sunday, June 24, 2012

Downloading


SALAM

Sekarang tengah mendownload apps for tabbie. (aku RABUN sikit bab-bab IT ni) (/_;)/~~ * ゜゚** ゜゚*


Aitu sebab bff cakap download la app LINE, baru leh sembang free. Aku download pon tadi TAPI still tak tahu gune. Sebab dia mintak no fon. Aku jadi takot. Hahaha. Dasar kedekut. Aku takot dia makan kedit aku je la.

Pastu nak try download Instagram.. emm..Macam bes.. tengok blogger dok pakai app ni semua.. Konon kau nak uptodate gitu ye tak? Tengok la. Maybe will, maybe not laa. Toksah pikir banyak banyak. Bukan penting pongg macam exam.. Toksah nak serabotkan kepala otak kau tu.





Last last ku donload, FASHION icon. Hahah. Noob. Game jugak kau cari ye cik kak?

Ape ape je la.. Aku suke la sebab dia berciri feminim gitu dan macam main the sims. Oh. Aku memang berjiwa kanak-kanak. ( ̄▽ ̄) Pasni nak download The Sims. Yehuuu~

Pastu aku jumpa lagi apps

Ada yang 1Malaysia. Apa kebenda app la tu.. Tak kuase aku nak donload. Aku nak yang memang membuang waktu dan tak berpaedah je benda benda dalam tabbie ni. #MKATDD..

Lagi... game free angry bird.. Loser woooo. Aku tak main okay angry bird. Aku rasa annoying gilos main AB sebab kalau kalah, kau boleh replay dan ini sekaligus membuatkan aku loya nak main banyak kali sebab aku memang NOOB. Aku tak reti main AB. Grudge weh aku dengan natang burung yang aim those piglets pon tak reti tuuuuuuu!!

Hahaha. Sebenarnye.. Aku la tak reti...

So.. Sekarang ngah tunggu game FASHION ICON habis donload. Nasib la guna wireless. Kalau tak, mahu nangis aku tunggu lama sangat (T-T)

so...byebye from MOI, a noobie in a #cyberworld (´дlll)


Ps: Tolong aku dengan kelik Google Button di atas sekali dekat sidebar kanan ! Tq arigatou, kumawoyo =)

2 comments:

Rara Nasiha said...

bila entah nak pakai henset canggih, nak download sume2 application yg best-best. tskkk, sedih betul.

Ardini Humaira said...

tab dni tersadai.. hubby wat maen game je haha

Entry Best!