Thursday, June 28, 2012

Guilty?




Tarikh kejadian tersemat di hati.


I just dont know where to start this. But this week is totally killing me.

Firstly,

There are so many lecturers weren't around this week, so we ought to have replacement classes by next week. It's gonna be crazy listening to HOURS of straight lectures. Just sitting. Jotting notes. Glancing at girlfriends at the back of the class, sending secret signals. Texting while dreaming and whole lots more.

Secondly,

The thought of being illegally charged really pressuring. Aku asyik terbayang bayang keadaan aku yang mungkin kena denda Rm1K (i swear, i didnt exaggerate things up) dan mungkin akan di kick out from HOSTEL

Kisah nye....

Aku telah dituduh oleh pihak kampus bahawa aku telah keluar dan masuk lewat ke kampus kewat dari waktu kebenaran sehingga memonteng satu hari kuliah. This is bullshit!!!

This is something that I didn't do. So.. With the letter I wrote claiming myself innocent, I m hoping for the best LOL. Ini ibarat difitnah. Aku KALAU keluar dari kampus lelama ni nak dok mana? Pakwe takde? Kete takde? Sedara takda? Sooooo tuduhan ini memang tak berasas dan aku harap surat aku bakal melembutkan ati pihak HEP kampus la dalam membuktikan aku TIDAK bersalah. Am I GUILTY for something I did not commit?



Waaaa... Appa Omma.. Im innocent!

P/s: At least, Nuffnang's feeling pity out of me, giving me another BE! Thank you, arigatou! Alhamdulillah ©

6 comments:

Sya Zu said...

hurm..
ni kes pelik..
tah ape2 je mktb nih..
sabo ye dear
^^

Anisa Hang Tuah said...

sabo je laaaa

kukuchimachikumi said...

busted.....hehehe...jgn sdih2....aq tau ang innocent....

zaujah until jannah said...

alalalla.. awak tabah ok. insyaALLAH . awk klu x besalah ta yah riso. mesti x dekrpape nye

☆*♥L@dy @yU♥*☆ said...

biar manusia fitnah dan x pecaya uols janji ALLAH tahu hakikat sebenarnyer...be strong ...fighting oke

PinQib said...

Sya Zu Tq dear. InsyaALLAH

Anis heee Tq dear

Kukuchimachikumi amin.. harap aku betol3 inosen

Zaujah Tq awak. hee. Lega la sikit ati saya ni =)

Akak Ayu fighting! Tq akak

Entry Best!