Sunday, June 17, 2012

Pink for Me



Impian ku yang satu semakin menjadi kenyataan.

Yehuu! Im getting a camera soon. Hope so.

Sekarang sedang dalam perbincangan. Me and sista. Sista sekarang berada di BORNEO Mall, I guess. Sedang mencari kamera untuk dibeli. Op kos aku bagi share ku jugak. Tunggu masok elaun jew. Hahaha. Tak sabar , tak sabar. Dulu cadang nak beli yang DSLR konon.. Haha. Duit makan pon tak lepas. So cancel. Nanti masok alam kerja boleh la beli sebijik. Pastu bawak gi jalan obersie. Amek gambar ngan pakwe mat saleh. Amboi..

Kite nak kamera digital kite warna pink.. gatei.

Nak PINK nak PINK.

Wajib tu.. Aku pesan bagai nak rak dalam sms-es.. PINKKKKKKKKKKK!!

Hahah.. dasar.

Yeyy.. Kira tahun ni dapat la aku amek gambar ala-ala potogeraper macam Annas Easkey tu walopon dengan kamera digital je. Ade aku kesah?

Ni adalah dalam options jugak. Weeeee. I am a happy girl. Hidung meleleh…

Tq ALLAH for everything.

Ni antara yang range price dia 400+ to 500+ and boleh la murah sikit. Tapi macam okey je features dia. Hahah..

Sila google sendiri features dia kat internet. Orang cakap brand canon the quality of the pic is very gorgeous. Tak tahu la. Tapi aku cayer je ngan tagline dia, "CANON, delighting you always." kuikui

PowerShot A3200IS

Kamera digital CANON A3200 Pink  - Image



Canon Digital IXUS 115 HS

Canon Digital IXUS 115 HS - FOC 4GB Card x 3, Case  - Image


Insyaallah. By raya.. ada la kamera baru. ahahha cool



2 comments:

zaujah until jannah said...

saya kan dulu x ske pinky2 nih. tapi scr x langsung. hp sy pink. kete sy pink bj sy pink. ahaii penin pale mak

kukuchimachikumi said...

cececececece~~~~

Entry Best!