Sunday, June 17, 2012

Semester #6




Sedar tak sedar. Dari 11 semester dalam perjalanan nak jadi seorang guru ni. Aku dah completekan 8 dah. Ade lagi tiga semester tuewww.

Hee..

Entah la.. Semakin lama.. Nak cakap berkobar tu, bukan perasaan jadi cikgu. Perasaan tu lebih kepada nak habiskan pengajian. Da dekat 4 tahun dah aku dok ulang alik KELANTAN-KEDAH semata-mata nak abiskan sarjana muda. Yihaaa!~ Alhamdullah.... Naik jemu dan bosan. Bosan woo naik bas. Kalau naik airplane aku tak tahu la lagi macam mane... Hahaha...Allah membuka peluang kepada aku dengan mudah.ALHAMDULILLAH.

(missing home like crazy, already-it rhythms ;p)


Pastu..

Lame gile tak menulis.. Alexa ranking malaysian aku naik mencanak 11K. Worldwide lagi la... berpuluh ribu . hahaha.. Tape tape.. Tape... Waaa sedih kot.. Hahaha.. Ala. Padan muke.. Malas sangat..

And not to forget Nuffnang. Cox always, being nice to me. Haha. Yey BE baru satu! Mekasyey! Walopon tak update, baik lagi dia nak bagi sebutir BE.. Please bertahan lame sikit. WaH.. =D

Ahaa.. feeling relieved. At last.. Ive had my 5 hours sleep. Gile lima jam perjalanan tak leh tido. Bas punye selesa. Tapi sebab tak bawak sesuatu bersifat kain di dalam tangan (eg: sweater), terus aku tak boleh tido. I didnt know I have this kind of BLANKIE ISSUE. Kuikuikui (^.^). Len kali, perjalanan jauh, HARUS CHECK SWEATER ADE KE TAK.. hahaha

K la. Aku nak mandi.. Nak makan.. Nak habiskan drama korea 49Days.. Satu ep lagi. Nak wat rajin... Nak makan ubat.. (kite demam... wuwuwuwu)

Baibay

*ps* drop la link kalau nak soh kite lawat. Kite kan nak jadi wajen ni.. hehehehhe



No comments:

Entry Best!