Wednesday, July 18, 2012

Awesome doodles from CCICUTE!!

[SALAM]

Today kawan kawan, sekalian, i just wanna say that I am so HAPPY!! Yeeeeh!!

The reason I’m being extremely happy adalah kerana saya dah selamat ronda ronda kawasan sekolah yang akan jadi tempat bertapa selama 2 bulan untuk tujuan praktikum gitu. InsyaALLAH, diharap ahad nanti takdalah kes guru praktikum sesat dalam kawasan sekolah nanti. Uhuks.


Another thing issss!!!!

SAYA HAPPY SEBAB DAPAT SATU DOODLE (two actually, ahemmmm which are animated and non animated) YANG COMEL DARI BLOGGER CCICUTE.



Masyaaallah. Comel sangat sangat sangat sangat(8000 juta kali sebutanrepetition)

Ni la doodle untuk kite, saudari CCICUTE bagi kan sempena kita jadi follower ke 400 blog beliau. Hee. Arigatou.. Wah tak sangka follow blog dia pon dah dapat doodle yang super extra mega foxy cute!!!

Non animated


Animated




Haa. Kawan kawan, yang lain. Blogger CCICUTE ni pon sangat lah friendly. Hee. Jom pakat pakat follow beliau. Mana tahu dia nak bagi doodle creations dia jugak dekat ampa. Mana tahu. Bukan kite cakap beliau MEMANG nak bagi. Hahaha.. Ahem..


Message to CCICUTE.

Tq tau bagi dekat kite. Buat susah susah je. Hee. Comel sangat. Haa. Arigatou and you are really talented !!!




Akhir kata,

Jom FOLLOW blog CCICUTEDOLLYLICIOUS~!! (klik banner!)




4 comments:

ccicute said...

eh2... da amik da.. ehehhe.. ^_^ sesama.. ma ceh gak pada pinked sbb jd folower cci ke 400.. hope support my blog always... ^_^ ~~~ *pujian melambung tu.. ahahah.. :P

ccicute said...

ehehe... ma ceh di atas kepujian tu.. eceh.... ^_^

ccicute said...

banner cci ker... boley jerk.. ^_^

Ardini Humaira said...

comam ngoti nih.. gerey tengok :D

Entry Best!