Saturday, July 7, 2012

The Big Bang Theory



2 weeks until practicum.. havent felt anything... yet..

No preparation at all. Im just gonna give my all. That's all..

Aku sekarang dalam mode bersyurga heaven ni.. Rasa berdosa sangat... Asyik tido je kerja.. Lam bilik tengok citer, boring, layan twitter, facebook (amboi hidup urban betul) terus tido...

Apa apa pun.. Nak kongsi jer pada sapa sapa yang gemo (cakap peghok (perak) sikit) nengok citer English Sitcoms.. macam How I Met Your Mother ke, Everybody Loves Raymond ke, Two and a Half Men ke leh la cube layan The Big Bang Theory.




Hee. Citer ni dah lama dah, dari tahun 2007 lagi. Tapi nak buat macam mana... Budak noobie. Kihkih.. Apa apa la.. Tak wajibulghunnah pun nak layan benda buang masa ni..

Just citer pasal 2 nerd/geek including 2 of their nerdy friends (all scientists) yang berjiran dengan seorang pompuan hot. One Word about this sitcom, Fuhneyh!

Watak watak utama--


Aku suke watak Leonard yang pembersih... Yang bercakap 24 jam berdasarkan fakta saintifik.. Comel sangat.


And watak Howard yang alergik kepada kekacang tetapi gatal dengan perempuan dan teknik mengorat beliau adalah menggunakan ayat ayat cinta dari bahasa asing.. haa. Sangat cute dah la pendek!


Raj watak lelaki dari India yang mempunyai penyakit takleh bercakap dengan wanita haha.. Indian accent dia sangat la funny..


And Sheldon.. Paling sane diantara mereka.. BFF depa ni yang syok dekat Penny, jiran baru mereka.. Memang kambing itam si Penny la dalam banyak hal..


Penny.. Gadis yang kerja dekat Cheesecake Factory.. Dan sangat PENGOTOQ



Nak tengok tengok la.. Try download ke.. Apa ke. Aku baru dapat season 1 (2007).. Long way to go.. nak sampai ke tahun 2012.. Sapa nak tolong downloadkan???

=B peace yo!




3 comments:

Ardini Humaira said...

dni tak tengok cite ni hehe

Ateyn Bella said...

aku ade smpai season 5! heeeeee

A.I said...

wow! menarik nih.
should ask my friend for this.
aku dah bosan senanya dok ulang himym ja.. haha.

tq!

Entry Best!