Thursday, July 19, 2012

DrWMH Contest and Giveaways



[Salam]



Mari dekat dekat dan rapat rapat semua!! Mai mai mai. This is REAL Urgent I must say! Sapa nak cuba nasib dapat adiah dari GA yang berharga ratusan ringgit?? Ini bukan propa topup rm30 ya kawan kawan blogger sekalian. Ini serius! Untuk GA ini saja adiah utama nya berharga RM300!! Jangan wisau (bahasa mengade). Selain adiah bernilai RM300 ini, ada lagi adiah awesome lain dan range value 'em adalah dari RM30-RM250!!!!!! (wah wah wah wah wah!)

Hee. Tapi nak masuk GA ni adalah T&Cs nye.


Of course, setiap blogger yang lancarkan GA pon letak terms jugak kan. Contoh,

"Komen entry ni kalau nak join GA ni.."

"Follow blog ni kalau nak join GA ni.."

"Buat entry tentang ni kalau nak join GA ni.."

Haaa.. Nak tahu syarat syarat lanjut yang memang kompem mudah alsenang nak join GA awesome ini, pleash CLICK *

AWESOME PRIZES


Levi's eye glasses RM300. (sapa sapa yang jenis speckie leh la cube, mana tahu menang dan boleh pakai branded spec dengan bergaya =p)


Jam tangan TIMEX Premium Originals RM250



Jam tangan TIMEX Original Easy Riders RM250



Lacoste Shirt RM150

Harvard Shirt RM 100 (Dr Hafiz ni belajar dekat Harvard U, yuolls, hikhik. (JK, dr hafiz))




Banana Republic Shirt RM100

Thumbdrive RM30



And korang nak tahu tak??

Nak?

Nak?

Nak?

Nak?

Kalau penyertaan banyak, Dr.Hafiz nak kasi chance kite semua menang sebuah BLACKBERRY Curve yuolls'. Tak ke mengancam tu?? (da boleh start berangan chatting guna BBM =p)




Jom pakat join ramai ramai!! JOM.

KLIK untuk JOIN




4 comments:

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

wahhh GA yg mewah setakat ni
gud luck uols
moga jadi yg bertuah na

SyUhAdA said...

bes nie hadiah2 dia..nak join lah nti.gudluck!

LELAKI INI said...

giler best2!

Juliet_iRa~" said...

all the best!

:)

Entry Best!