Saturday, July 7, 2012

Learning Hangul

My ugly handwriting.


As you can see from above.. I am in the process of LEARNING HANGUL aka 한글.

Susah tak??

Sebetulnye, okay lah takda la sesusah mana. Kalau kamu rajin, tekun, kerja kuat mesti dapat!

Kidding. Aku baru je belajar hari ini. Memang tak susah la. Okay je. Nak cakap sudah pro memang agak impossible je kan. Tapi aku dah belajar berapa huruf dah… Berapa ye… jap… aku check (belek belek note book-harus ada buku nota ye, kawan kawan)….

Emmmm.. okay., proudly stating here, I’ve already learnt 11 huruf/ whatsoever called- already!!

Aku dah boleh la nak eja benda benda senang dua patah perkataan camtu.. Yang tahap high level tu belom sampai lagi..

Hee. Teruskan belajar! Fighting!!

You guys also can learn Hangul HERE!!

Okay sebenarnya aku juga baru tahu.. Its gonna be useless if I learn Hangul without knowing Korean Words. Hahaha. So.. Gonna learn both. Wish me luck XD


P/s Ni baru dinamakan die hard KPoP.. =B




FOLLOW MY TWITTER!

3 comments:

Rara Nasiha said...

Goodluck babe :D

zaujah until jannah said...

awak pasl apeblaja hangul ni? nak p stuidy sane ker

kukuchimachikumi said...

plez eja nama saya in hangul....hehe

Entry Best!