Wednesday, July 11, 2012

Mimpi dicakar kucing

You, out of my dream!


It has been ages since the last time I had nightmares in my sleeps.

Hari ini… aku bermimpi dan ianya sangat menakutkan. Almaklumlah. Tak tahu la kebenda apa ke. Mainan syaiton ke? Sebab tidor lepas aso ke? Apa ke.

In my sleep, I dreamt of being scratched by a cat.

AKU BERMIMPI DICAKAR KUCING.

Ya ALLAH sangat scary and the pain was REAL. Dah la dicakar dekat punggung.



Maybe tak dicakar. Tapi ditikam punggung aku dengan kuku tajam tu. So.. Infact aku anggap dicakar la sebab maybe kucing tu nak mencakar, tapi tertikam, tapi niat dia memang nak cakar namun tak tersengaja tertikam. #pening

Poor little thing!!

On time kena cakar dalam mimpi tu, aku capai pen, dan tikam balik anak mata kiri kucing. Wowzer. That’s the scariest part. I love cats. In fact, benda camni la aku yakin takkan buat dengan kucing. But, I did that in my dream!!!! Bad gurl!! Pastu lepas tikam mata, aku tikam pulak tengkuk dia.



Searching.. Dudududu ^.^


So.. lepas buat research tru webs dan tanya kawan yang pakar, memang they all have the common answer. Which is:


Wallahualam ^.^


Ps sebelum tido, basuh kaki. [checked]

All pics are from Mr. Google


6 comments:

Rara Nasiha said...

mimpi mainan tidur sayang. abaikan je ye? :)

Ardini Humaira said...

waaa siap berkaitan dengan intelek gitew hehe

Annisa mulia said...

Wahh.. saya juga kadang-kadang mencari tafsir mimpi :D

PinQib said...

Rara: Tq ye akak.. hee =)

PinQib said...

Akak dini: haha. intelek kew?

PinQib said...

Annisa: banyak dekat laman laman sesawang ni =p

Entry Best!