Monday, July 30, 2012

Takut Kahwin

Salam.

Nerves nerves nerves nerves nerves. Waa.. Takot takot takot takot takot!

Nerves nerves nerves nerves nerves. Waa.. Takot takot takot takot takot!

Nerves nerves nerves nerves nerves. Waa.. Takot takot takot takot takot!

This thing has been bugging me ever since I started going for practicum!

Masa minggu pertama dulu tak da la rasa takot camni. Sekarang masok minggu dua ni rasa dup dap dup dap. dugeun dugeun** gitu. LOL

I just dont know why.

Memang hari hari balik sekolah lepas terbongkang tido bukak puasa semua, asal malam kol 11 lebih je, kalih mata tengok dekat jam dinding terus dupdapdupdap... Poyo kan konon esok macam kau dah nak akad nikah dah. Wah. Beginikah feeling nak kawen nanti?? Hahaha. =D

Tapi serius kotttt. Wah. Arini nangis sensorang pikir napa la aku ni takot sangat ngan praktikum. I dont know. 7 hari aku pi praktikum... Asyik takot je.. Heuheu. Mungkinkah sebab rasa malas/ takot diobserve/ gerun dengan guru besar/ menyampah dengan pakguard yang pemalas (JK)/ stress tak dapat wireless.

Hubungan baik dengan cikgu adalah dalam 35%. Ada berapa berapa cikgu je beramah mesra. Yang lain, takat senyum sedekah je kot. Aduh hari hari bangun 5.20 pagi (sekali dengan sahur) tuuu bersemangat dalam takot nak menunaikan amanah.. Tapi tu larh.. Setiap hari aku mesti ada self-talk.. Bercakap sorang sorang..

Sedapkan ati...

"Takpa.. Ada 7 minggu lagi..." (lama tuu)

"Takpa.. Ada 53 hari lagi ..." (lama tuu)

Jadi... Setakat ni tak berjaya langsung lagi menyedapkan ati sendiri. Hurmm.. Okay kawan nak renung dinding jap pikir masalah dan solusi menghilangkan rasa takot nak kawin ni. Hahahah =D..

Thanks for all ur concern msgs. Im gonna get to u guys back. C U SUN. Cau cin cau!

3 comments:

Anisa Hang Tuah said...

rilekssss

hewhew

amir aizat said...

kemain nak kawen dah, haha

Ardini Humaira said...

haha.. jangan takut :D

Entry Best!