Saturday, August 11, 2012

I'm 22 y/o!


Assalamualaikum



Just wanna inform you guys, aku da selamat berumur 22 tahun! Pada 10 Ogos 2012!!!

He. Entah lah. Tak da perasaan apa pun sangat. Tapi syukur sangat dengan ALLAH, Dia masih sudi pinjamkan nyawa dekat aku dan biarkan aku merasa lagi bagaimana rasanya bertambah umur dan bertambah tanggungjawab. Alhamdulillah.

Alhamdulillah, malam tu ( 9 ogos) tak sempat pun pokol 12 lagi.. (my bday is on 10th), sahabat sahabat saya mai bilik dan telah melakukan prank yang tak berapa nak berjaya sangat. Hehe. Of kos la... Malam bday... Dupdap** Tetiba ada seseorang berperangai awkward, lain dari biasa siap tutup lampu koridor lagi, maka, bolehlah kita assume ada sesuatu untuk kitewww. Awww.

Haha. Alhamdulillah, sahabat sahabat bawak mai kek kek untuk sambut bday budak temok omey ni (pasan).. Pasang lilin semua siap nyanyi.. Argh. Now i feel regret for not acting surprised the other day =/

So... Cium cium semua. Tetiba pulak kawan kawan kite dari Kulim pon selamat sampai.. Woooh,.. Gathering teros dalam bilik ku.. Birthday Partay yo! Menu party: Roti jala RM1 (niat nak wat sahur), chatime milk tea, the cakes, and ayaq teh ais. Haha. What a night.



Like seriously. Alang alang ni, memang lama kot tak gather sepenuh penuhnya macam malam tu.. Dah 3 minggu kot. Aku ngan kawan kawan tak penah la berpisah jauh lama macam ni. Adat la.. Dah 4 tahun lebih dok dekat.. Tetibe sem ni semua bawak arah dok luaq.

Sooo.. Habis end citer..

PS: Sahabat sahabat saya.... Mimi, JY, Hatiqah, Anis dan juga cik Piqah.. Tq sangat buat serprais dekat kite. Kite memang jahat sebab tak terkejot kan kan??

Mommy, daddy, sis, bros, cousins, semua wish birthday kali ini.. wooo ;') Rasa nangis sikit. mommy siap call lagi pagi tadi semato mata nak wish birthday yang semalam. Comel sungguhhhh...

PS: Tq awak awak semua yang wish birthday kite. kawan-kawan kelas, Sixes sayang, cikAfif, Cik Non dan beberapa lagi yang sangat awesome mendoakan yang manis manis buat saya yang baru masok 22 tahun ni. Arigatou gozaimass.

Then arini, kawan aku telah menjadi delivery girl dan memberi adiah rahsia. Tsk... Comel ngat ngat. Alhamdulillah. Tq la sangat sangat. Tak bagi pon tak pa. Hahah (dalam ati sapa tahu)..

So, I will work harder this year.. InsyaALLAH..

So, angka 2 dan 3.. Kite jumpa lagi tahun depan. InsyaALLAH..

Thank you ALLAH.. Alhamdulillah. Subhanallah.



2 comments:

izzati husna said...

happy birthday pin qib.. qib una nak mintak cadangan la qib.. una ingat nak ubah nama blog una kasi matang. qib ada apa2 cadangan?

fara said...

Happy Birthday! :)

Entry Best!