Wednesday, September 26, 2012

Choco Aum *sambil #duckface*

Assalamualaikum... Hehehe.. sebenarnya harini aku nak je pos *wordless wednesday* entry, tapi nak wat camno, jari ku gagah ingin berkata kata (wah, bahasa pujangga ko apo ni).. To my readers, esok aku juz nak cakap aku akan ke Pulau Bebas Cukai untuk bercuti cuti Malaysia. Pffft, doit dalam akaun dah secoit ada hati kau nak bercoti coti begini? Aku sebenarnya malas je nak ikot. Maklumlah, kalau hujung hujung minggu gini, benda heaven yang paling syok nak dibuat oleh dakdak asrama adalah tidoq awal malam dan tidoq lepas subuh *tak senonoh*. Tapi tu lah benda paling bes pon. Jarang jarang khennnnn.. Tapi, trip ni pon dibuat bukan semato nak bercuti jo, tapi atas sebab projek gitu lo.. kang aku buat ngader tak kuaser tak nak pi kan, dapat le F untuk subjek ni so, i need to sacrifice my ♡ for sleeping and am going to enjoy every moment there. PULAU LANGKAWI, PLEASE WELCOME US AND ........... jom borong cekelat banyok banyok

1 comment:

ShaFiCca RuSLi said...

wahh..pinqib, bley krim cokelat neh..
hehe..btol2, time2 xda duit neh la ramai y ajak p melancong an..

Entry Best!