Tuesday, September 25, 2012

I Heart Nuffnang


Assalamualaikum
Dear,
Earthlings,
Readers,
Loyal readers,
New readers.

Welcome and thank you for reading this.
Hee. This is a BASI news.
I ended my practicum successfully last Thursday. ALHAMDULILLAH. Sekarang dah nampak dah ‘praktikum-akan-datang’ dok hai hai bye bye dengan aku. Wargh. Rasa malasnye nak praktikum lagi. Tak letih fizikal pon. Tapi minda yang letih melebih lebih. Takpa. This is the path that I chose. Nak tak nak, I must face it.
Entahlah. Kenangan manis di Sekolah Kebangsaan Kuala Ketil:
Umm….
Tak dapat dikenal pasti.. Hee. Banyak sangat ke takda langsung. I just cant figure it out.  Tapi aku sangat suka dengan bimbingan guru di sini. Sangat tiptop. Thank you cikgu cikgu yang telah berbesar hati menerima aku dan juga kerenah aku yang sangat mengado ngado. Alhamdulillah. Takpa takpa. Hanya ALLAH je yang boleh balas jasa cikgu cikgu semua.Diharap pada masa hadapan nanti, aku pon bakal menjadi guru yang dapat membimbing bakal-bakal guru macam aku sekarang ni dengan penuh tawadhuk dan istiqamah. Cheh..



Hum.. Kenangan ngan anak murid takda la yang best sangat pon. So so je. Maklumlah hubungan ibarat macam ais batu. Hee. Takda mesra sangat macam praktikum fasa 1 dulu. Maklomlah, satu kelas adalah dalam 40 orang murid. Tak sempat nak bermesra mesra. Kalau nak panggil nama pon just ingat yang comel nakal, cerdas dan juga hensem. Buahahah. BIASED gilos!!  



Huda omel. Geram sangat nak cobit cobit pipi gebu Huda.. Hiks


Kelas 3 Delima Gugurls. Pemujuk-pemujuk setia aku yang merajok


Alif, my fave boy. Cerdas cergas and a real sweet heart.



Daks daks 3 Baiduri. 


Guru pembimbing ku yang sempoi namun memegang amanah dengan baik. Hewhew. Tq akak Nages. Love love, muah



Muke Letih wooo. Final day.Letih la sangat




Oh. I love my camera. 



Pastu pastu kan…
Kitew nak say thank you, kamsahamnida, arigato gozaimes, syukran, toche toche, mere mehbooba mere sanem, kepada NUFFNANG kerana telah membuat kezutan yang tahap kebabom kepada saya, owner blog picisan ini.

Tengok ni tengok ni.
WooooO!! Wowzer!!!







Lima sekaligus. Ni rasa nak nangis macam terima award puloks. Hee. Tq nuffnang. Saya akan terus menulis dan menarik lebih ramai pembaca ke blog ini. InsyaALLAH. Tq so much, sweetheart. Auuuuu©


Thank You (excuse the TOYA face uhum)

1 comment:

FiQa said...

nape name2 kelas kat area kuala ketil, asyik guna name Delima lah, Nilam lah, kannn hihihi...

sebab name kelas kat sekolah B pun ade Delima jgk, haha...

btw, pegi Langkawi wat pe Qib???

waaa lagi satu, masih kosong pasal nuffnag haha... :D

Entry Best!