Tuesday, September 11, 2012

SunHee Couple!


I just downloaded two eps of We Got Married SunHee couple.
dan ianya membuatkan aku gelak malu malu lepas tu. Comel sungguh. Ni memang lain dari yang lain la sebab sebelum ni, sapa sapa yang masok WGM mesti tak tahu sapa bakal suami/isteri virtual dia ni. Tapi kali ni lain pulak. Hehee. Dalah berkawan baik dekat real life, pastu kena jadi suami isteri secara virtual dalam WGM kali ini. Awkward NOT!!

Haha.. Comel sangat. Bergadoh manje dan memang sadis jugak la apabila si Sunhwa kena jadi mangsa hidden camera oleh suami dia ni.. Baru 2 episod. Wooo. Lame nak nunggu episod ke tiga. Akan jadi pendownload setia selepas ini. Woohooo!!!



Sapa nak layan boleh klik LINK ini.

Download pun boleh maaaa



No comments:

Entry Best!