Friday, October 5, 2012

Ayam Penyet!


I am totally a boring person but fun enough to hang out with.

Boring dalam konteks lainnya adalah, I will repeat the same thing if I feel like doing it. Aku akan senantiasa (cehwah) berada dalam comfort-zone aku la pendek kata nye. 


Sebagai contoh:


Kalau dah minggu ni aku makan nasi berlaukkan ayam berempah dekat kedai makcik ni, aku bisa sahaja mengulang perbuatan aku untuk 5 bulan yang seterusnya. Pffft! What a boring person. Haha..

Sama la jugak kalau ke Chatime (amboi, urban sungguh kau), aku hanya akan pilih benda-benda yang aku rasa selesa-yakin-sedap dan pernah dibeli sahaja. 

I will keep on buying 'Strawberry Pudding Au Lait' sahajo. Perasa baru hanya akan diterai once a while namun aku akan balik ke kegemaran asal. Lol... That's how boring I could be. 

Tapi hanya untuk makanan sahaja. And also clothes. I dont have the guts and also the feeling to shop like other girls my age which they find it is the most suitable time to groom themselves into women.The good thing is, I save money more to spend on something else. duh. 



Lol.. 



Baby Mija omel berbaju pepel. Grr. Geram geram. 

But right now, I really want to taste the heavenly taste of AYAM PENYET.. Wowowo.. Haha,. boring jugak sebab aritu dah pernah rasa, so, sebab sedap, minda aku sudah store rasa nya di dalam pale otak aku. Kan bagus kalau depan maktab ni ada terpacak restoran AYAM PENYET, bolehla aku melepaskan kerinduan ini kepada nya. Hewhewhew (terasa ingin melempang diri ini)



CC
Oh ayam ayam... Dap nyew ayam. Aku rasa sok sok nanti, aku nak buat bisnes jual ayam.. Aku obses ayam. Dari bisnes ayam, I could move on to the opening of my very first "AYAT PENYEK PINKu" dining. Oh... Dreams, please do come true. Fuuuuuuuuuu (amin)



Tetiba mengidam sebab aritu on the way pi LANGKAWI ternampak restoren AYAM PENYET WONG SOLO.. tsk.. tsk....

CC

Ngidamngidam...

waaaaaaaaaaa

No comments:

Entry Best!