Tuesday, October 16, 2012

Favorite Blog List- Pt. 1




These are some of my favorite blogs
Feel free to check out! 

Awesome blogs, awesome bloggers~ these are my daily drugs. Would feel so wrong if a day passed without reading em.

Tak pelik sebenarnya baca blog Chinese sebab blogger ni semua dah la tulis pakai BI, pastu letak gambar cun cun semua. Mata pon dijamu dan hati mau terus senang je. Sangat sesuai untuk bacaan umum lebih lebih lagi yang jenis suke fashions gitu.



http://xiaxue.blogspot.com/ @Xiaxue.blogspot.com- Everyone's reading it. Blogger top di Singapore. Expecting a baby! Mesti comel!




http://bongqiuqiu.blogspot.com/ @QiuQiu - Blogger top di Singapura



http://fourfeetnine.com/ @*fourfeetnine*.Comel comel ni dah kawin ni
Untitled




http://jamiechin.com/ @jamiechin. 




http://sophiewillocq.blogspot.com/ @ SOAPZ. Blogger Popular Singapore. Sophie is comel!




http://www.chuckei.com/ @www.chukei.com. Blogger retis Malaysia. Jane Lau




http://the-momoiro-gal.blogspot.com @まぐろ   Blogger Maguro yang asal daripada Sabah






That's all. Happy reading!~


3 comments:

kukuchimachikumi said...

muka jane lau tu nmpak cam hanis zalikha sikit.....:)

izzati husna said...

wahh nitop blogger ni.. una suka baca blog yang ada pengalaman pergi travel, ada benda-benda baru yang una tak tahu disampaikan secara santai :)

paan said...

jom join sempena aidiladha nie .. hehe : http://paanzai.blogspot.com/2012/10/slot-sampaikan-salam-aidiladha.html

Entry Best!