Saturday, October 13, 2012

GAPEMA cum FAREWELL Dinner



Pada 10/10 aitu telah berlangsungnye satu dinner yang agak meriahla untuk Jabatan Matematik dekat IPG aku.. Tujuan utama adalah untuk meraikan kejayaan senior senior yang telah berjaya menamatkan pengajian mereka selama 5 tahun setengah dekat maktab ni dan bertungkus lumus nak menjadi seorang cikgu yang berdedikasi untuk bangsa dan agama kelak. Sekaligus nak merasmikan badge/ logo untuk persatuan GAPEMA (gabungan pelajar matematik)


Hehe.. Majlis start pukul  gitu dan berakhir kire kira kol 1030. Aku part paling heppy dalam event ni of kos la bab membabap. hehe.. Boleh la makanan yang disediakan. Nak cakap sedap sehingga menjilat sudu tak de la. So so. Kira bayaran sebanyak Rm40 tu tak da rasa tak berbaloi. Lagipun dewan dekat Hotel Park Avenue tu agak cun, dan aku rasa ianya membuatkan nafsu makan saya semakin membuak buak. 

Haha.. Malas nak tulis panjang. Layan jew la gambo.. 



*
*
*
*
*
*


Been uploading so many times managed to get this one uploaded.Sigh**. This wifi sucks. Esok saya upload lagi.. Hewhew.. Sejak ada baby camera ni, asyik nak mengapload je keje ekau ye
















1 comment:

pearl apple said...

hahaha...aku pn...syok je aku mkn...sedap plus emo sorg2 lagi..hahahahaha...okeh...nk tgk gmbr2 yg laen jgk...nice nye ang punya header...jeles awok...sob3

Entry Best!