Wednesday, October 17, 2012

Penyakit



miss A’s Suzy shows off her dorky side



Ini adalah kali kedua aku kehilangan hempon ku. Tsk tsk. Nyanyok sungguh. Umur baru 12 sudah alzheimer tahap kritikal.

Hari tu dah kena sekali.
I totally forgot, I left my phone in class. That nice cleaner lady found it and gave it to HEP.
Menjawab satu hal aku dengan HEP.

Haha. aku meme nyanyok. Tok leh nak watpapo doh!  


Kali ni pon same. Tinggal hempon juga tambah satu lagi item berharga, nak nak nak exam ni--- My precious calculator!!

Kweeeeeeeeeee... (berlagak cute)


Alhamdulillah...

Item item ini masih dijumpai oleh orang yang same. Tq makcik. Semoga ALLAH membalas jasa makcik. Maafkan saya makcik. Saya ni memang pro sangat la kalau bab bab meletak barang merata.

Hehe.. Apa apa pon barang ku tak sempat lagi dihantar ke HEP/ Yay /.. Kalau tak satu hal lagi aku nak menjawab ngan Pengawai "Napa tinggal barang bla3"


Sok sok ada anak, jangan lah plak aku tinggal anak dekat supermarket. Hahahah


1 comment:

izzati husna said...

heheh careless awak qib,. btw. biasalah tu dh nk kne nk wt cmne :)

Entry Best!