Saturday, December 15, 2012

Home still sweet home




Masok 2 final weeks berada di rumah...
Ohhh...


Ohhh...

Alhamdulillah... Tok Mek is well and healthy again.. The two months really turn her into her usual self.  Sangat lega la aku.. Demam memang dah kurang.. Sakit sakit sendi pon da takda. Berkat Allah swt juga kepada makcik pro mengurut..
Lain lain... It's good to be back home. Doing chores especially laundry sangat la mencabar apabila kau mempunyai 3 orang bros di rumah... Bertukar baju macam kau orang ahli menteri nak bertukar every 3 hours.. Kakak kau ni.. Sehari sehelai je...  Melipat tuu memang seksoooo... Aku sampai tak tahu mana satu baju Bro 1, mana satu baju Bro 2 and VV.



Daddy's bday celebration on 13th .. What a night.. Dekat umah TokMek, disponsor oleh family mak sedara ku baik hati keren. Hehehe. Mekasih ya. tanter dan om. * feeling sinetron*

Comel sungguh daddy sayew. Appa sapew la  nie



AND//


Basically. im a little upset also because lot of my posts got reverted to drafts. Especially yang KOTAKOTI tuu... Ummm.. Should I try publishing em again or what. Kinda upsetting cox lots of people actually read them. Also, they got featured too. Tengok le..

Pastu... Nak sayang nuffnang too.. 2 bulan jugak aku tak update blog sebab busy. malas. busy. malas.... Ohhh.. Tapi dibagi jugak 3 on going BE dekat blog picisan ni. Wa. Rasa nak nangis jew... Hahah. Bile kite nak cash out pon tak dahu.. haha..




OKAY.  that summarizes all of what i have been doing for the past 6 weeks at HOME.. Sweet is still the sweetest. Oh time please move slowly...

Entry Best!