Saturday, January 5, 2013

NY



Holla.

It is already the 5th of January and yet, this post is gonna be my first post for 2013! (T-T) *sad face*

Well anyway, I AM officially a FINAL YEAR student! *clap3*

Aku dah masuk tahun akhir. Benda ni aku dah impikan dari hari pertama aku masuk foundation. Nak jadi cikgu ni bukan mudah. This is the sacrifice you have to made. Aku ni nak dekat lima tahun tua di negeri orang. Sehinggakan pada satu tahap aku rasa aku ni orang kelantan yang berpindah ke kedah.. blegh.

So.. Aku ingat tahun terakhir ni as easy as ABC, a piece of cake, kacang je, dan etc.. Namun... semua itu berkecai sebaik sahaja aku dengar Dr. LWH bagi penerangan tentang research yang kami kena buat. RESEARCH tewwwwwwwwwwwwwww.!!

Debo nye macam nak buat PhD woooohh...


Soo.. Esok masuk minggu ke-2 belajar ni memang agaknye akan over-stressed la aku.. Umm.. Dengar pasal quasi experiment la, dengan applied research la.. Wooo.. dengar sahajo pon boleh buat kau rasa begini " Agggggh apakah yang aku tertinggal tadi??", sekiranya kau 'ter'khayal selama 1.5 saat.. Ha.. Gitu la aku rasa.


Umm.. Apa pun Ill try my best.. Insyaallah. May allah ease everything. Amin.


My NY resolutions?

Ill keep that to myself cox ill be embarassed if any of that didnt work later. kikiki.. 

XOXO, 
Q


*click* PUBLISHED!!

(demam Istanbul aku datang lagi kewww)





1 comment:

pearl apple said...

hahaha~~tau tak pa..mcm org bodo pulak sem nih..nak kena wat research...tajuk x pk lg...dgn praktikum lg...adoi...kssr lg...semuanya baru...sekolah lg..sumanya 99.9% baru...+ isu posting...hahaha...bersabar dan terus bersabar dak? smoga ALLAH permudahkan sgl urusan kita..=) ameen

Entry Best!