Thursday, February 14, 2013

Sebulan...





Assalamualaikum, Yayah.. Hehe..feeling macam Dear Yayah pulak.

K K.. dah masuk sebulan aku tak menulis apo apo. Nak kata bizi tu, bizi la jugak. Nak kata tak pun, memang tak. Mihmih. Biasala...

Praktikum aku dah bantai  3 minggu licin.. Insyaallah, 9 minggu lagi harap harap smooth je.

First observation pon.. 

Aku baru je sampai SPetani pagi tadi..
Best je. Rasa macam naik flight sebab sampai awal. Biasa nak nak pukul 5 pagi baru sampai SPetani ni. Hari ni, pukul 3.30 pagi dah alhamdulillah dah selamat semua. Walopon semalam nyaris nyaris bas aku nak berlaga.What a night! Memang istighfar je, kete depan bas tak bagi signal nak belok kanan, terus bas berenti alagapas mengejuttttt woooo sebab bagi lalu kereta nak belokkkkk.. Semua passengers memang terkedepan laaaa.. Waaa. Fes time tuuuu.. Takpa la taun3 akhir ni, merasa semua. kihkih..



K K..

Off nak buat esaimen.. ^^ Nanti aku update le.. And blogwalking. myahahahah

Bye bye YAYAH

No comments:

Entry Best!